Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] steale

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
599 Wyświetlenia

moze mi ktos powiedzec gdzie jest na forum albo w ktorym artykule tabelka do steal i re-steal do BSS?

8 odpowiedzi

imo nie ma czegoś takiego,

ktoś kiedyś napisał coś takiego, ale nie wiem czy to poprawne bo sam z tego nie korzystam.:

Na pozycji cut off używałbym następujących rąk do kradzieży:
22+, A7s+, KTs+, QTs+, JTs, ATo+, KJo+, QJo

Na pozycji button używałbym następujących rąk do kradzieży blindów:
22+, A2s+, KTs+, QTs+, JTs, T9s, 98s, 87s, 76s, A7o+, KTo+, QTo+, JTo, T9o

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nom o cos takiego mi chodzilo a jak uzywasz znaczy wiem ze to wszystko zalezy:D

Napisane przez demiurgos99
nom o cos takiego mi chodzilo a jak uzywasz znaczy wiem ze to wszystko zalezy:D

nie używam niczego, staram się grać odpowiednią rękę pod odpowiedniego przeciwnika ;)

zależy też na jakim limicie grasz

na nl2 i nl5 ograniczylbym steale do minimum, a od nl10 zaczynał zwiększać agresję

18071987
Oldschool Grinder

demiurgos99 - nie trzymaj sie tabelek tylko ogarnij przeciwnków na BTN, SB i BB i pod nich stealój. Trzymanie się tabelek jest do d***.

Napisane przez 18071987
demiurgos99 - nie trzymaj sie tabelek tylko ogarnij przeciwnków na BTN, SB i BB i pod nich stealój. Trzymanie się tabelek jest do d***.

:rage: :rage: :rage:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ja nie chce sie trzymac tabelek chcialem sie dowiedzec jakie rece sie do tego nadaja:D a jakie do re-steal np jak mamy A 10 off suit i kolesia ktory steluje 4 raz z rzedu nas czy sie oplaca bo jak sprawdzi to potem trzeba z tym grac:d

na nl10- będą callowac re-steale, więc ich podrostu nie rób

Napisane przez Tokarwwl
na nl10- będą callowac re-steale, więc ich podrostu nie rób

imo resteal tylko dla value, chyba ze masz dobre ready - juz na micro zdazaja sie myslacy gracze. Reasteluj takie rece, z ktorymi bedziesz czyl sie komfortowo postflop