Przejdź do forum
statystyki - prośba...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

statystyki - prośba do rushera

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
852 Wyświetlenia
MrTermo1021

Czy mógłby się tutaj jakiś trener, a najlepiej rusher, który ocenia statystyki, wypisać potrzebne/najważniejsze staty, które należy uwzględnić przy wrzucaniu ich do analizy? Wiem, wiem, jest to niby opisane w poradniku, tyle że zdjęcie z wybranymi statami z PT4 nie chce się ładować.

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
innocent2102

Witaj,

sądzę, że wystarczy wrzucić screen'y wszystkich popup'ów tj. Tools, Preflop, Flop, Turn, River.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Napisane przez innocent2102
Witaj,

sądzę, że wystarczy wrzucić screen'y wszystkich popup'ów tj. Tools, Preflop, Flop, Turn, River.

Pozdrawiam

W zasadzie to jest prawda :)
Tak jest najlepiej, natomiast jeśli koniecznie chcesz wstawić report, to musiałbyś postarać się o to, żeby pojawiła się tam przynajmniej większośc stat, z klasycznych popupów HMa/PT, najlepiej z rozdzieleniem zwykłych i 3betowanych potów.

Popupy jednak załatwiają sprawę najlepiej. Jeśli masz problem z wyfiltrowaniem tego/sth, to z pewnością nasi moderatorzy Ci w tym pomogą - ze spraw technicznych w PT nie ogarniam nic :x

Odpowiedz
Cytat
farciarz91

Mam pytanko odnoście popup'ów w PT4, gdzie mogę znaleźć ogólne zestawienie dla wszystkich rozegranych rąk?
Podczas gry wyświetlane mam tylko te z aktualnej sesji.

Odpowiedz
Cytat
misiek10003

Włącz sobie hand replayera z jakiejś ostatniej ręki

Odpowiedz
Cytat
farciarz91

Wtedy też pokazuje mi staty jakie wtedy miałem podczas sesji, także lipa.

Odpowiedz
Cytat
Michasia

W opcjach musisz zaznaczyć "show hero lifetime stats"

Odpowiedz
Cytat
innocent2102

Napisane przez MrTermo1021
Czy mógłby się tutaj jakiś trener, a najlepiej rusher, który ocenia statystyki, wypisać potrzebne/najważniejsze staty, które należy uwzględnić przy wrzucaniu ich do analizy? Wiem, wiem, jest to niby opisane w poradniku, tyle że zdjęcie z wybranymi statami z PT4 nie chce się ładować.

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Wg zaleceń "Otwieracie zakładke "Positions" i klikając po prawej stronie w przycisk "Configure this report" dodajemy podane niżej statystyki:"

i wrzucasz tj. napisał Rusher większość statystyk które znajdują się w popupach.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat