Przejdź do forum
Statystyki NL10 SH

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Statystyki NL10 SH

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
989 Wyświetlenia
ebdul18

Mam pare pytań odnośnie statystyk:
1)Jaka powinna być mniej więcej różnica między Vol. Put. $ in the pot, a PFR ?
2)Jak duża powinna być średnia AF wychodzi mi coś koło 1,7 czyli tak jak bym był murkiem. Nie mam pojęcia jak tą statystyka podnieść. Staram się raczej nie calować o ile to jest możliwe. Dwa razy sie zastanowie czy nie lepiej na flopie czy PF zagrać rais/fold i nic dalej trzyma się w okolicach ~1,7.

Jak mi się coś przypomni to będe tu wrzucał.

6 odpowiedzi

ebdul18 napisał

2)Jak duża powinna być średnia AF wychodzi mi coś koło 1,7 czyli tak jak bym był murkiem. Nie mam pojęcia jak tą statystyka podnieść. Staram się raczej nie calować o ile to jest możliwe. Dwa razy sie zastanowie czy nie lepiej na flopie czy PF zagrać rais/fold i nic dalej trzyma się w okolicach ~1,7.

to jak chcesz bardzo to podnieść to zamiast się zastanawiać rób reraisa i allina za każdym razem;)

a tak poważnie to AF (total AF) w PT jest ustawiony domyślnie na wszystkich streetach plus pf, to ci sugeruje wyłączyć ten PF AF żeby była tylko agresja postflop widoczna to ci się zwiększy - o ile nie masz tego wyłączonego jeszcze bo ja jak mam to włączone to mam total AF 1,71 a jak wyłączone to 3,10
:)

czyli klikasz more details... i tam jest including PF numer..coś tam agression:)

ebdul18 Autor wątku
ebdul18

po wyłączeniu tego zwiększyło się do troche ponad 2 :D więc chyba i tak nie najlepiej

no to w 3h zwiększyłeś o ponad 0,3:) to już coś teraz pare raisów reraisów i będzie git:)

ebdul18 Autor wątku
ebdul18

Po odznaczeniu tej opcji co mówiłeś urosło o 0,3 :P

piachu01

1)Jaka powinna być mniej więcej różnica między Vol. Put. $ in the pot, a PFR ?

Ok 2-3 imo

taka mała? ja bym troszkę więcej dał ok 5 było by chyba dobrze, u mnie i tak jest większa różnica :) ale nie wiem, poczekajmy na prosów, co powiedzą:)