Dinde - da 55k nl25 challenge.
W tym watku Thenaturat wypowiada sie jakoby SSS bylaby nie dochodowa. Czy Moglby sie ktos odniesc to tego wpisu?
powiem szczerze, że nie chcę mi się czytać tamtego wątku ale jako że grałem kiedyś sss i traciłem na tym, bardzo powoli ale zawsze na minus (nie licze wyrabianych bonusów bo tak dodając byłem na + :P) więc mi ta strategia nie pod pasowała ale znam ludzi którzy na sss się naprawdę sporo dorobili
Musisz po prostu znaleźć rodzaj gry który ci najlepiej pasuje i tyle. ja gram teraz sng na kilku pokerromach i na każdym mam na + w długim przedziale czasu.
ps. na każdym zaczynałem od 0 albo prawie od zera
nic nie wpłaciłem, więc można. popróbuj różne rodzaje gry może znajdziesz coś dla siebie. zacznij się martwić jak wszędzie będziesz przegrywał
Jak gram SSS na party poker. Od nowego roku zwiekszyli liczbę stołów z wpisowym 20 BB. polecam
Witam.
Strategia jest najbardziej opłacalna w przypadku grania bardzo dużej ilości rozdań. Przykładowo grając 2880h w rok na NL100 FR jesteś w stanie w ciągu roku ugrać SNE. Czy się opłaca w pierwszym roku rozegrać tyle h aby zdobyć SNE? To już każdy sam sobie powinien odpowiedzieć.
Pozdrawiam.
imho SSS na SH może być dość opłacalny, ostatnio zauważyłem kilka osób na NL100-400, którym to całkiem znośnie wychodzi. Jako że SSS dla SH jest dosyć nowe to wydaje mi się, że sporo graczy nie wie do końca z jakim zakresem pushować i sprawdzać pushe shortów. Tak swoją drogą to jeden z największych kozaków, który w zeszłym roku zrobił 4xSNE
gra SSS lub MSS na stawkach ~NL1k i z tego co się orientuje z gry jest na + nie mówiąc o RB na poziomie ~300.000$ za zeszły rok.
Napisane przez trebeter
Tak swoją drogą to jeden z największych kozaków, który w zeszłym roku zrobił 4xSNEgra SSS lub MSS na stawkach ~NL1k i z tego co się orientuje z gry jest na + nie mówiąc o RB na poziomie ~300.000$ za zeszły rok.
Możesz podać nicka tego gracza?
sorry mała pomyłka, w 2010 zrobił 3 miliony punktów, w tym roku pisał, że planuje zrobić 4 miliony.