Przejdź do forum
sss czy jeszcze żyj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] sss czy jeszcze żyje

44 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
3,595 Wyświetlenia
forrestmj79
Oldschool Grinder

Witam

Pewnie sie powtarzam , ale czy jeszcze gdzies można pograc klasyczne sss i nie chodzi mi o stoły shalow na ftp czy p*?

43 odpowiedzi
Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Stoły shallow to najlepsze co mogło się przydarzyć SSS :)

Pozdrawiam

Rumak87
Oldschool Grinder

Normalne stoly 20-100bb sa jeszcze na PokerHeaven

Ale tak jak pisze Urbi23, te stoliki shallow to jest genialna sprawa.

maesky87
Oldschool Grinder

Napisane przez Urbi23
Witam,

Stoły shallow to najlepsze co mogło się przydarzyć SSS :)

Pozdrawiam

A dlaczego?
IMO koleś grający ze 100bb będzie mnie luźniej sprawdzał niż ten z 50bb, a trzeba dodać, że masa ("co ja mówię: rzesza" - skecz kabaretu Limo - Hitler :D) ludzi gra tam z 20bb i wchodzi z monsterami.

Rumak87
Oldschool Grinder

Napisane przez maesky87
IMO koleś grający ze 100bb będzie mnie luźniej sprawdzał niż ten z 50bb, a trzeba dodać, że masa ("co ja mówię: rzesza" - skecz kabaretu Limo - Hitler :D) ludzi gra tam z 20bb i wchodzi z monsterami.

Nie wiem jak jest na FTP i PP ale na P* nie zauwazylem tego. Fishy jest pelno a regsi BSS graja swoje na 40-100. Zostalo troche regsow SSS i paru ogarnietych w miare MSS a reszta to fishe i nieudane shorty

Kasica553
Oldschool Grinder

moze i najlepsze co sie przydarzylo SSS ale jeszcze trzeba miec umowe z dealerem bo mnie coolery dobijaja juz.

a co to jest SSS??

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez Rumak87
Nie wiem jak jest na FTP i PP ale na P* nie zauwazylem tego. Fishy jest pelno a regsi BSS graja swoje na 40-100. Zostalo troche regsow SSS i paru ogarnietych w miare MSS a reszta to fishe i nieudane shorty

+ 2 miliony!

Regi w większości poszły na 40-100. Poza tym, pomyśl - jesteś sobie typowym fishem co chce sobie pograć, ale najlepiej nie za dużo przegrać "tu można przegrac tylko 50bb, super, wchodze na ten stolik!" ;)

Napisane przez Urbi23

Napisane przez Rumak87

+ 2 miliony!

Regi w większości poszły na 40-100. Poza tym, pomyśl - jesteś sobie typowym fishem co chce sobie pograć, ale najlepiej nie za dużo przegrać "tu można przegrac tylko 50bb, super, wchodze na ten stolik!" ;)

a nie mozna zejsc limit nizej ?
nie mozna sie wkupic za 35bb-40 na "zwyklych stolach" zamiast za 50bb na shallowach ?
nie mowiac ze fisz to fisz i nie bedzie jakos specjalnie wybieral stolikow , w koncu to fisz ?

wiec argument slaby podales

szok38
Elite Grinder

Cichodajka jakim cudem wymyśliłeś ,że ktoś podał nie taki argument ? To że w dziale SSS brakuje głupiomądrych ... To jeszcze nie świadczy ,że Takowych potrzebujemy .Idz swoją drogą .

Kasica553
Oldschool Grinder

szok przeciez wiesz ze on tak zawsze :)

szok38
Elite Grinder

Wiem. Odrobinę mnie poniosło i raczej niepotrzebnie .Sorki

Napisane przez szok38
Cichodajka jakim cudem wymyśliłeś ,że ktoś podał nie taki argument ? To że w dziale SSS brakuje głupiomądrych ... To jeszcze nie świadczy ,że Takowych potrzebujemy .Idz swoją drogą .

czy ja napisalem cos do ciebie ? wiec nie urzadzaj sobie tutaj osobistych wycieczek w moim kierunku , chyba ze osobiscie , miszkam w slupsku i wtedy mozesz w twarz mnie obrazac , bo jakos ja ciebie od glupimadrych nie "wyzywam" na forum internetowym.

pisz na temat a nie trollujesz , a forum nie jest od tego aby sie z kazdym zgadzac i przytakwiac na kazdym kroku i byc "fajnym" oraz "lubianym"

szok38
Elite Grinder

Przecież Cię przeprosiłem Cichodajka . Nie zauważyłeś ? A może jesteś z Pisu ... i trzeba Ciebie do końca świata + jeden dzień dłużej przepraszać :roto2: ?

Napisane przez szok38
Przecież Cię przeprosiłem Cichodajka . Nie zauważyłeś ? A może jesteś z Pisu ... i trzeba Ciebie do końca świata + jeden dzień dłużej przepraszać :roto2: ?

ok sprawy nie bylo

kfiacior24
PokerStrategist

kurde zainteresowaliście mnie tym że SSS odżył :) właśnie sie zastanawiałem nad przejściem z SNG na BSS. Przez pomyłkę wpadłem do Waszego ogródka i kurcze zachęcił mnie ten topic :). Warto inwestować czas w tą odmianę czy jak już mam zamiar się uczyć czegoś nowego to lepiej jednak BSS ?

Rumak87
Oldschool Grinder

Kazda dziedzina poksa jest warta uwagi, zalezy co komu bardziej odpowiada :)

kfiacior24
PokerStrategist

dobra inaczej zadam pytanko, co jest łatwiej opanować na tyle żeby stać się wygrywającym graczem BSS czy SSS ?

SSS na pewno jest jest łatwiejszy od BSS IMO. Większość gry dzieje się pf, co pozostawia mniej miejsca dla błędów. Gra postflop też raczej nie jest trudna, push or fold :)

kfiacior24
PokerStrategist

a wiecie co spróbuje :) teraz mam pytanko moj BR to ~200$ jaki limit proponowalibyście na początek bo nie wiem czy NL25 to szczęśliwy pomysł bez żadnego doświadczenia ?