Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] SNG 1 table

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
295 Wyświetlenia
kacper1230
PokerStrategist

Witam,
nie widze zadnych analiz dla sng, wiec jesli moj watek tu nie pasuje, to z gory przepraszam.

Mam nadzieje, ze ktos tutaj jest w stanie mi pomoc i znalezc leaki w mojej grze.

Oto wykres z 2500 turniejow i ~136000 rak

Wykres podzielilem na 4 czesci, 3 glowne i dodatkowa.
Poczatkowo gralem sng za 7$, a wraz ze spadkami przechodzilem do 3.5$ i 1.5$, a potem na zmiane 3.5$ i 1.5$. Statystycznie:
7.00$ = 600 ---- 3.50$ = 1057 ---- 1.50$ = 776

Jesli chodzi o statystyki, to nie wiem, ktore powinienem wrzucic, jesli czegos brakuje, to dorzuce.
Statystyki do kazdej z czesci:
1. na +
2. na -
3. na 0
Dodatkowa czesc. na duzy +

Wszystkie gry sa z SNG Turbo 9man, grane na Pokerstars

Z gory dzieki za pomoc

1 odpowiedź
tmfinger
Elite Grinder

Żeby wiarygodnie podać informacje (a i tak nie wiem, czy koś to badał dokładnie i czy są jakieś wzroce), musiałbyś podać swoje statystyki, dla wielu faz turnieju jedno stołowego, osobno. Zupełnie inne staty masz przy blindach 10/20, a inne przy 75/150. Przy tych ostatnich to też różnie bywa, bo to zależy czy masz 5BB, czy 20BB. Zatem jak widzisz nie jest to specjalnie możliwe aby obiektywnie ocenić Twoją grę na podstawie takich informacji.

Co nieco można powiedzieć na temat statystyk mówiących o tym jak często dochodzisz do kasy (%ITM) ile zajmujesz 1, 2 i 3 miejsc. Ponadto możesz sprawdzić sobie w pokerprolabs.com informacje w troszkę innym formacie, czyli jak często odpadasz w danej fazie turnieju (podział chyba na pięć faz). Możesz to porównać z innymi, wygrywającymi przeciwnikami i ocenić w której fazie turnieju masz kłopoty i z czym mogą się wiązać