Bylabym wdzieczna jesli ktos zerknal by na moje statystyki ja nawet nie wiem co wszystkie znacza
z gory thx

Patrzac na podstawowe staty to wyglada to ok, tabelkowy tag, ale 1/2 to w zupelnosci wystarcza. Dobrze by bylo wiedziec jeszcze po jakiej probce rozdan te staty, bo moga byc niemiarodajne jak za mala.
20k rozegralam narazie wrzuce potem jak bede miala kolo 100k ,dzieki za ocene i zap innych jak maja cos do dodania
Osobiście podoba mi się stosunek VPIP\PFR choć na wyższe limity będzie trzeba je nieco podnieść (czytaj grać te sytuacje gdzie masz marginalne equity, oraz wplatać w grę więcej blefów(oczywiście tylko tam gdzie ich EV jest na +, by dla przeciwników nieczytelną a także spłacaną gdy masz monstera). Podniósłbym steel zwłasza jeżeli mam tight blindy(preflop) i grające fit or fold postflop. Fold to steel BB też wydaj mi się nieco za wysoki, grałbym też mniej Cbetów flop (jak mam butona i KQs na ręce na flopie T96 nie gram cbeta w multiway'u bo każdy coś trafi, nie mam fold equity a z moim drawem nie chcę płaci dwuch betów)to samo Cbet turn, tzw second barrel jest opłacalne ale na pewno przy obserwacji zauważysz że są przecwnicy którzy na flopie grają tylko mocne ręce, nie grają słabych drawów, i często można odpuści sobie cbeta na turnie z Q-high,K high na boardzie z A ( jak murek sprawdził takiego flopa ta mam easy check behind turn i c/f unimprove na river). Statystyki Sd jak najbardziej ok.
PS. Na jakim romie grasz i jak prezentuje ci się winrate/zarys winrete przy takich statystykach
Gorąco Pozdrawiam
PS 2 gdzie mój diament ???