Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Room do SH

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
959 Wyświetlenia
Franczo

Jak zadecydowałem wcześniej, tak zrobiłem. Wypłaciłem znaczną cześć rolla na MB, który teraz czeka na wybór roomu. Dwa tygodnie temu byłem już przekonany na 90%, że wybór padnie na PokerHeaven. Cały czas jestem do tej platformy przekonany, jednak w między czasie narodził się pomysł, który jest już realizowany, aby przejść z FR na SH. Nauka,filmy i analiza gry już rozpoczęta.
Zdaję sobie sprawę, że w większości platform ( nie licząc P* i FTP tutaj wszystkiego jest dużo FR,SH,SnG,MTT) przeważa gra na stołach krótkich.

Chcę wybrać room do grania SH,
:heart: Obowiązująca waluta, $ czy Euro nie stanowi przeszkody
:heart: RB jest ważny!!
:heart: liczba graczy i poziom
:heart: FTP i P* odpada bo mam już tam konta
:diamond: wygląd softu nie ma większego znaczenia bo i tak nie będę grał mass-multutabling

9 odpowiedzi
kNoq001

no to idz na poker heaven, stolow sh jest chyba wiecej niz fr

TehGamer

Twoje punkty + Podepne pod pokerstrategy = Brak takich roomow.

Franczo Autor wątku
Franczo

mój błąd, poprawione

xbizness

Nie podales stawek ale dla micro/low to na dobra sprawe wybierasz room w ktorym najbardziej odpowiada ci soft bo slabych graczy spotkasz bez problemu wszedzie i tak samo z rb.

bez multi tabletingu polecam everest poker, z faktu że nie da się grać tam przynajmniej 8 stołów bez specjalnego opragromawania jest często omijane przez dobrych graczy tylko brak RB ale nie można mieć wszystkiego

Kasica553

eee no na everku spokojnie mozna multitablowac bez zadnego oprogamowania na Bossie jest to trudniejsze. tyle zna everescie sredni RB jest :)

pewnie ale 4 stoły to maks

Kasica553

Napisane przez desire047
pewnie ale 4 stoły to maks

gdzie na eve?? max to chyba 14 jak dobrze pamietam :P i tyle gralam pare razy ale przewaznie to 10.

coldfus1on

Unibet - fajny soft + rakeback