...
Dziękujemy bardzo
kto wie, jak wskoczymy na wyższy poziom to może połączymy siły
powodzenia!
Napisane przez shinthps
Napisane przez Scoti1986
Jakie stawki obecnie gracie?obecnie jesteśmy na etapie powrotu do gry
wakacje+ problemy pokera w Polsce spowodowały spory zastój. Tak jak napisane-mikrostawki, nl2-nl10. Wygląda to słabo jeśli chodzi o kwestię stawek, za to dojrzałość członków (jakkolwiek to brzmi)+ spora wiedza jak na graczy micro sprawia, że w grupie pracuje się przyjemnie i większość aspektów tej gry omawiamy szczegółowo.
tak samo jestem po powrocie i chetnie dolacze. 10nl sh. wczesniej gralem full ring 20nl
Napisane przez PlayingHigh
Napisane przez shinthps
Napisane przez Scoti1986
Jakie stawki obecnie gracie?obecnie jesteśmy na etapie powrotu do gry
wakacje+ problemy pokera w Polsce spowodowały spory zastój. Tak jak napisane-mikrostawki, nl2-nl10. Wygląda to słabo jeśli chodzi o kwestię stawek, za to dojrzałość członków (jakkolwiek to brzmi)+ spora wiedza jak na graczy micro sprawia, że w grupie pracuje się przyjemnie i większość aspektów tej gry omawiamy szczegółowo.
tak samo jestem po powrocie i chetnie dolacze. 10nl sh. wczesniej gralem full ring 20nl
zapraszam na pw
i parę słów o sobie.
Witam ja tez chetnie dolacze ponieważ przymierzam sie do turnieju w amsterdamie bardzo by mi to pomogło pozdrawiam
Kwestie wszelkich zapytań, chęci dołączenia do grupy, informacje o sobie o granych stawkach i doświadczeniu, proszę kierować na pw;) dodawać do znajomych,a w ciągu paru godzin powinienem zaakceptować zaproszenie. W tym temacie nie zamierzam odpowiadać na ewentualne pytania. Najważniejsze info, czyli grane przez nas stawki, ogólny zarys grupy zostały tu przedstawione. Na szczegóły odpowiadam prywatnie.
Dziękujemy za spore zainteresowanie. Rekrutację na ten moment zamykamy.
Proszę moderatorów o zamknięcie tematu
w razie czego będę prosił o ponowne otwarcie:)
Pozdrawiam.
Witaj.
Był bym zainteresowany.
Niestety nie mogę napisać na priv z racji rangi.
Prosił bym o zaproszenie do znajomych.