Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

QQ vs AA

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
619 Wyświetlenia

Powitać,
mam pytanie do jakiegoś analityka.
Mam na ręce QQ na guziku w staku mam 20$, gracz 1 podbija do do 1,2$ a za nim gracz 2 stawia all in 9,5 dolca, ja pasuje moją zajefajną reke mając mega przeczucie że którys z graczy ma KK lub AA. Gracz 1 oczywista sprawdza i tu ulga bo gracz 1 ma AA a drugi AK. Mam pytanie czy popełniłem błąd pasując monstera na buttonie??

Dla ułatwienia dodam, że na stół spadły dwie damy !!!!!! I spokojnie zgarnąłbym ze stołu całą pule.
Prosze o opinie.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
nommine

Solidne info o graczach :truestory: a ty jesteś ultranitem :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Maateooo

Zalisz się czy chwalisz? Nie rozumiem po co taki durny wątek, wszystko zależy od bardzo wielu czynników a nie tylko wielkości stacka :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Szkodnick

Źle zagrane, bo nie wygrane.

Odpowiedz
Cytat
Zimonos

Spadły 2 damy na boardzie, a Ty się jeszcze pytasz czy błąd popełniłeś :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Witam wszystkich,

Jak zapewne wszyscy zauważyliście, kolega 20groszy ma status biały, więc możliwe że jest początkującym, a co z tym idzie w jego pytaniu nie ma nic złego i nie widzę sensu w dogadywaniu.

20groszy,

Ciężko odpowiedzieć na twoje pytanie, bo to co powinieneś zrobić zależy od tego z kim grasz. Jednakże jeśli dwoje graczy przed tobą podbijało i nie wiesz nic na ich temat, to jest duża szansa że któryś z nich ma silniejszą rękę niż ty, więc moim zdaniem zagrałeś dobrze.

Dla ułatwienia dodam, że na stół spadły dwie damy !!!!!!

Nie sugeruj się tym co spadło na stół po tym jak już spasowałeś, nie ma to najmniejszego sensu. Ważne aby podejmować dobre decyzje, to co dzieje się gdy już jesteśmy poza rozdaniem jest nieważne.

Przy okazji zachęcam cię do uzupełnienia danych i odebrania darmowej gotówki na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Otrzymasz wtedy od razu brązowy status i dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych. ;)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat