Witam
Mam problem. Gram NL2 4-6 stołów.Gram już praę miesięcy i powoli staję się wygrywającym graczem na tych stawkach :fuckyeah
Tylko mam problem.Gdy gram, na przykład na jadnym stole mam porządne VPIP 20-25%.
A zazwyczaj na jednym lub dwóch strasznie małe.Miarka się przebrała dzisiaj gdy się zorientowałem że na jednym stole mam VPIP 4% po 50 rękach.
Co robić?
Cześć,
A jakie masz ogólne staty? Nie ma co patrzeć na VPIP po 50 rozdaniach, bo mogłeś po prostu nie dostawać tam kart ... nie przejmuj się statystykami, tylko skup sie na podejmowaniu właściwych decyzji! :sdrink
Powodzenia
tak jak kolega wyzej napisal, nie patrz na staty po 50 handach, baa, nie patrz nawet na staty po sesji bo zwyczajnie nie beda oddawac tego co grasz "standardowo"
przeciez mozna miec sesje gdzie dostajesz mase premium handow i grasz 25/20 a w innej bedziesz gral 18/15
najgorsze co mozesz zrobic to na sile poszerzanie zakresow aby tylko statystyki ladnie wygladaly - poogladaj filmik, poprzegladaj rozdania innych, zobacz jakie zakresy openraisow/3betow/calli maja inni gracze ale jesli Twoj styl przynosi Ci dobry winrate to nie musisz nic zmieniac
Dokładnie tak jak piszą poprzednicy, te statystyki to jest po prostu średnia, ze wszystkich rozdań, które rozegrałeś, więc jeżeli na jednym stole grasz dużo za dużo bo maszynka daj co drugą ręką AA, a na drugim nitujesz, bo cały czas dostajesz 72o to sumarycznie bardzo możliwe, że będziesz grał odpowiednie staty. To są zwykłe odchylenia od średniej, ale wszystko i tak zejdzie się do zasięgów jakie grasz
kNoq001 --> Czemu już nie jesteś trenerem? Jeśli można spytać na jakich stawkach obecnie grasz?