Hej,
Witam po dłuugiej przerwie
Ponad dwa lata temu wygrywałem na NL10 i byłem już po kilku k rozdań na NL25. Potem była wypłata i koniec z pokerem. Chciałbym wrócić sobie do rekreacyjnej gry i przede wszystkim odświeżyć wiedzę oraz zdobyć nową. W sumie w 2012 naukę opierałem na analizowaniu rąk na forum, i obejrzeniu kilku serii micro SH bąbla i rushera - przyznaję szczerze, że tego nie było i raczej skupiałem się na grze. Teraz czasu już tak dużo jak kiedyś nie będzie i chcę postawić na skilla i rozwinąć się pokerowo bardziej dla własnej frajdy niż ciężkiego grindowania i wielkich pieniędzy
DO RZECZY: Powstało dużo nowych serii - czy możecie polecić mi jakieś najbardziej aktualne, żebym mógł sobie obejrzeć i przeanalizować? Co sądzicie o pomyśle, żebym na jakiś czas grał bez statystyk, żeby wyrobić sobie ,,podstawy" na nowo i dopiero potem dołożyć program? Myślałem, żeby docelowo kupić sobie jakiś pakiet 10h u coucha i wpłacić, kasę, żeby grać na nl25 bo nie chce mi się za bardzo grać niższych limitów, ale chyba najpierw jednak lepiej z miesiąc sam się poszkolić żeby potem treningi były bardziej efektywne, co sądzicie? I ostatnie pytanie - co się stało z Treningami? nie widzę w zakładkach
Pozdro