Jak sobie radzicie z zamurowanymi stolikami na PS gdzie 90% ludzi gra VPIP 20<? Niby nie graja idealnie ale grac tam dochodowo jest dosc trudno.
Co ty gadasz zawsze przy stoliku się 2 znajdzie 50/1 albo 70/50.
Mowa o sh oczywiście.
Hmmm moze faktycznie moje table selection jest mierne. A macie jakis efektywny fajny patencik? Bo mozolne szukanie stolow jest troche nuzace ;/
też, mi się wydawało że nl10 jest zamurowane, ale dobry table selection załatwia sprawe. Te gry ociekają w fiszy. Naprawdę. Ja sobie wymyśliłem taki fajny sposób na TS i jak narazie działa
Zaznaczam żeby wyświetlało mi stoły z vpip powyżej 28 i średnia pula powyżej 8bb. Nie ukrywam pełnych stołów. Po tym jak mam te stoły w lobby to sortuje je wg ilości osób na waiting liście od najmniejszego. Zapisuje się do każdego stołu na, których jest 0 lub 1 gościu na WL. Ofc jak są 5maxy to od razu siadam. Czekam kilka chwil i zaczynają mi się wyświetlać propozycje siadania, akceptuję x ilość stołów. Po 10 rozdaniach na każdym stole, sprawdzam go. Jeśli staty HMa na stole są poniżej vpip20 to zmieniam stolik. Jeśli nie mam wyraźnego fisza, to też najczęściej zmieniam.
Jak mam np, osiem dobrych stołów a chce grać 9 w ciągu sesji to czekam na jakiegoś 5maxa o danych kryteriach lub załączam się na waiting listy kilku stołów.
Pozdrawiam
Średni stack 10$+ vpip 30+ minimalny średni pot 1$+ na każdy taki stolik usiądziesz i masz prawie zawsze fisha.
Witam,
Czy w lobby Poker Stars jest też statystyka vpip ? bo niestety u mnie tego ma