Przejdź do forum
Od kiedy podejrzewa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Od kiedy podejrzewać, że przeciwnik się adjustuje?

1 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
572 Wyświetlenia
trzasku
PokerStrategist

Cześć,

interesuje mnie to kiedy powinienem zacząć podejrzewać, że przeciwnik zaczyna się adjustować do moich bardzo częstych steali lub light 3betów pod autoprofit. Uderzam w każdego przeciwnika z any2 jeżeli tylko statystyki mi mówią, że mogę mieć z tego autoprofit, obawiam się jednak, że ten stan nie będzie stały i przeciwnicy będą się przystosowywać do moich luźniejszych podbić i przebić, kiedy zacząć podejrzewać, że przeciwnik zauważył co robię i zmienił swoją reakcję?

Czy jest jakaś wartość rąk po której możemy spodziewać się, że przeciwnik rzeczywiście robi coś konkretnego, a nie jest to tylko przypadkowe odchylenie np. z powodu tego że dostał kilka lepszych rąk? U przeciwnika którego statystyki umieszczam pod wpisem zdecydowałem się odpuścić autoprofitowy steal SB vs BB, ponieważ zauważyłem, że w trakcie 4 rozdań w których go okradałem on nie foldował 72% lecz tylko 50% a w dodatku gra reasteal (3bet) total 33%, ale czy 6 rozdania wystarczą na taką ocenę?

Oraz moje statystyki:

Co wy o tym sądzicie? Byłbym bardzo wdzięczny za dyskusję a szczególnie za wypowiedź kogoś kto jest obeznany z tematem. :f_thumbsup:

Pozdrawiam,
Patryk

Odpowiedz
Cytat