Przejdź do forum
Nowy gracz-jak grać...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nowy gracz-jak grać?

14 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,141 Wyświetlenia
DeeJay90

Witam właśnie dostałem bonus za quiz 50$ na P* i mam pytanko co grać i jak grać?Cashgame na limitach 0,05/0,10 SSS tak jak pisze w artykułach NL?

13 odpowiedzi
Zonexin

Na początek SSS nl10 najlepsze, czytaj arty, oglądaj filmiki i wstawiaj rozdania na forum. Powodzenia _thumbsup:

mastazyzio

Graj w pokera a jak.... najlepiej dochodowo _biggrin: _thumbsup:

Ja bym zaczal od fixa. Walderam robi swietne filmiki i wiele daja nie tylko poczatkujacym. Mozliwosc bankructwa jest mala a poziom graczy na tych limitach poprostu zenujacy. _thumbsup:

Napisane przez mazik22
Ja bym zaczal od fixa. Walderam robi swietne filmiki i wiele daja nie tylko poczatkujacym. Mozliwosc bankructwa jest mala a poziom graczy na tych limitach poprostu zenujacy. _thumbsup:

Na początek Fixed jest idealny, nauczysz się cierpliwości, wybierać ręce startowe, i co najważniejsze w jednym rozdaniu nie stracisz całego buy-ina.

hoolender

Napisane przez Estoroth

nauczysz się cierpliwości,

Chyba podczas szukania stołów bo z tym trochę gorzej jak w NL.

Napisane przez hoolender

Napisane przez Estoroth

nauczysz się cierpliwości,

Chyba podczas szukania stołów bo z tym trochę gorzej jak w NL.

?? Na 0.1/0.2 trudniej znalezc dobry stol do fixa niz na NL10 do gry SSS?? Bullshit. Na stolach fl sa mniejsze kolejki i nie musisz stosowac az tak dokladnego table selection (w przypadku microlimitow prawie w ogole) jak w SSS gdzie nie dosc ze vpip musi byc odpowiedni, to jeszcze jak najmniej shortow.

DeeJay90 Autor wątku
DeeJay90

Dzięki za porady:)
Raczej będę grał N/L

Aimboy

Napisane przez Estoroth
Na początek Fixed jest idealny, nauczysz się cierpliwości, wybierać ręce startowe, i co najważniejsze w jednym rozdaniu nie stracisz całego buy-ina.

Eeee to nuda.

Thorek

Masz wybór pomiędzy SSS na NL10, BSS na NL2 oraz fixed limit. Wybór tak naprawdę zależy od ciebie i twoich preferencji.

DeeJay90 Autor wątku
DeeJay90

Wybrałem Nl10 SSS.
Czyli wchodzę dos stolika z 2 dolarami a jak mam >2,50 to bezwzględnie muszę odejść na inny?

BigSzu

zamiast pytac - CZYTAJ ARTY! Szczatkowe informacje przeszkodza zamiast pomoc, a tam masz wszystko czego narazie potrzebujesz.

kochanowsky

dlaczego nikt ni wspomniał o turniejach (w przypadku p*) sng za 0.25$ na 90osob i sng za 0.10$ 360...
ale to juz mój styl (zero kesza)

Koniecznie przeczytaj wszystkie artykuły z działu Short Stack Strategy https://polska.pokerstrategy.com/strategy/no-limit/#bronze