Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nonsd pikuje

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
411 Wyświetlenia
smellslikecheapspiryt

Wiem, że na micro, a szczególnie NL2 nie powinienem się tym przejmować, niestety czerwona linia ciągnie mnie w dół jak kamień. U wielu doświadczonych graczy ta linia jest minimalnie odchylona od poziomu, natomiast ja mam nonsd winrate -16bb/100, dodając rake ciężko coś zarobić.

Spoiler

Chciałbym się spytać, na jakie zagrania powinienem zacząć szczególnie zwracać uwagę. Z pewnością cbet, który mam na kosmicznym poziomie 75%, ale powiedzcie mi co jeszcze brać pod uwagę, przy poziomowaniu redline.

Gdy tylko będę miał te 20k rąk, wrzucę do analizy popup, ale nie chciałbym stać w miejscu do tego czasu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
pszczola321

To nie czekaj do 20k rąk tylko wrzuć teraz

Odpowiedz
Cytat
smellslikecheapspiryt Autor wątku
smellslikecheapspiryt

Nie chciałem za bardzo tego robić, bo na przestrzeni szczególnie ostatnich 4-6k moja gra bardzo się zmieniała i niektóre wartości mogą być zafałszowane, ale to chyba będzie jedyna możliwość.

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
Gifl

Sprawdź ogólnie
-> jaki masz Float Bet/Probe Bet (czy w HM bet vs miss cbet), często tu masz autoprofit na niskich limitach bo ludzie często nie mają check/calling rangu i ich x to często x/f
-> czy nie stealujesz za mało, tutaj, czyli Raise First z CO/BU/SB, tutaj też często możesz robić kosmiczny autoprofit, bo ludzie za mało sprawdzają (policz sobie od jakich wartości masz autoprofit)
-> dobrze też działa na czerwoną linie thin value betting, czyli stawianie marginalnych vbetów, na niskich limitach gracze po prostu nie potrafią się zrzucać do betów
-> Za to często za dużo wyrzucają do raisów, polecam tutaj Next lvl of ABC poker muckinfelli, o tym jak grać z przeciwnikiem który ma za duży range

No i po za tym ważny też jest bluffcatching, ale to nie jest raczej coś co będzie EV+ na micro ;)

Odpowiedz
Cytat
smellslikecheapspiryt Autor wątku
smellslikecheapspiryt

Dzięki wielkie ! :fdrink

Odpowiedz
Cytat