Staty nie sa moje, ale mysle, ze mnie nie zbanuja na pokerstrategy za to i ktos napisze cos od siebie, co o nich mysli:)
prawie wszystkie to nl50, jedynie ostatnie 10k to nl100:

Staty nie sa moje, ale mysle, ze mnie nie zbanuja na pokerstrategy za to i ktos napisze cos od siebie, co o nich mysli:)
prawie wszystkie to nl50, jedynie ostatnie 10k to nl100:

Siema.
- malo steali jak na 5max
- slaba obrona blindow, po prostu wiecej/czesciej/bardziej!
- cos kiepsko z 3betem, troche malo z CO/BU w stosunku do SB/BB, tendencja do gry OOP w duzej puli ze srednim range range -> 3bet nie rozni sie wiele niz steal!! czyli wtedy kiedy range OR jest szeroki, nic sie nie zmienia, a kiedy range jest mocny/sredni, 3betujemy mocny + sredni range i gramy OOP, kiepski nawyk
- 4bet range jest mniejszy niz AK, QQ+, czyli albo monster range = stackoff preflop + troche blefow, albo ogolnie slaba adaptacja jesli chodzi o 4bety
- spory FtDB
- malutki donkbet
- cos slabo z betowaniem turnow, przy cbet ~6X, cbetowanie turna na poziomie tylko 40% jest na prawde kiepskie, bo to jest jakis blad w okreslaniu range/dobieraniu spotow do cbetowania
- cbety to mozna raiseowac z any2, bo fold na poziomie 70% to jest bardzo duzo..., wiec nie dosc ze tych cbetow nie ma duzo, przez co czesc pul oddajemy, to nawet jak cbetujemy, gramy bardzo weak