Napisane przez Ayronn
As played, turn dość ciekawy, myślę że 2nd barrel się obroni, ale większy - gram jakieś 65%
Możesz rozwinąć dlaczego wyzej?
Napisane przez Ayronn
As played, turn dość ciekawy, myślę że 2nd barrel się obroni, ale większy - gram jakieś 65%
Możesz rozwinąć dlaczego wyzej?
Napisane przez Ayronn
A ja się nie zgodzę z przedmówcami - widzę zalety małego cbeta, wyrzucamy trochę marginalnego equity (Ax, underparki), czesto obejrzymy turna po swojej cenie, a do tego czasami rozegramy turn i river na pozycji. Check też ok, duży cbet imo najgorsza opcja - nie osiągamy dużo więcej niż małym cbetem, a rozdmuchujemy pulę.
As played, turn dość ciekawy, myślę że 2nd barrel się obroni, ale większy - gram jakieś 65% i liczę że na blanku uda się dojść do sd.
River xb, małe bety na river są super, ale w tym konkretnym spocie nie ma z czym zapłacić.
zgadzam sie z blockiem, ale nie sadze, ze to jest dobra rada dla graczy nl5
duzo prostsze jest granie x flop, ale roznicy w ev wzgledem grania blocka nie ma
za to jesli zle bedziemy grali linie z blockiem, to roznica w ev staje sie dla nas nieprzyjemna wzgledem x
Nl2 3 przeciwników i taki flop to można od razu poddać. Najlepiej czekać flop i jak najtaniej na sd iść. Jak bet to za pulę ale to bez sensu bo problem jest na turnie wtedy.
Riv to już mogłeś odpuścić. Bez zastanowienia co zrobię jak raise dostanę. A jak on drawowal i wyindukowałes jakiś blef to już jest w ogóle poezja. Typowy problem ten riv bo nigdy się nie myśli co się zrobi na raise.