Z góry dzieki wielkie za pomoc w analizie i wytkniecie mi moich bledów.

Uploaded with ImageShack.us
Ja polecam Ci grać luźniej i szukać ciekawszych linii z myślą o wyższych limitach. Grałem NL5 24/16 i NL 10 26/18 i dało to całkiem fajny efekt. Oczywiście jeśli wygrywasz i nie masz ochoty zmieniać stylu gry to nie ma problemu, ale dla mnie 19/16 to juz mur, w który raczej nie będe uderzał...
Odradzam limpować ze SB.
Mógłbyś troche szerzej otwierać z EP-CO skoro i tak jesteś przyzwyczajony do szerszej gry z BTNa i SB (gdzie mógłbyś kraść jeszcze troche więcej).
Mógłbyś więcej barrelować na każdym streecie szczególnie turn i flop, poza tym gdzieś tracisz valuebety. Więc powinieneś zwrócić uwagę żeby wyciągać więcej value z każdego rozdania.
Jesli chodzi o limpowanie z Sb to robie to tylko w sytuacjach gdy mam bardzo dobre oddsy i reke typu np. 87s. Nigdy bvB.
Prawdopodobnie mógłbyś część tych rąk podbijać, bo jak masz rękę typu 87s to zobacz sobie jakie equity ma na nią BB jak zobaczy za darmo flopa z losową słabą ręką typu K5s, Q9o, T8o
Chyba mnie nie zrozumiales. Mówie o sytuacji kiedy byly dwa limpy a ja mam 87s i gram limp/fold.
Trace valuebety? Masz tu na mysli zbyt pasywne rozegranie prawdopodobnie najlepszej reki czy cos jeszcze?