Bardzo mała ilośc rąk. Ale coś się załamało i lecę w dół jak głupi. Bardzo bym prosił o ocenę.
Wkradło się jakieś 5 rąk z dead blindem których nie wiem jak usunąć ze statystyk. Ale mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu.

Bardzo mała ilośc rąk. Ale coś się załamało i lecę w dół jak głupi. Bardzo bym prosił o ocenę.
Wkradło się jakieś 5 rąk z dead blindem których nie wiem jak usunąć ze statystyk. Ale mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu.

Hej!
Prawde mowiac, jedyne co moge Ci polecic, to powrot do materialow szkoleniowych, o ile kiedykolwiek takie w ogole przegladales - nie irytuj sie tym co napisalem, to bedzie wg mnie na prawde dobre posuniecie z Twojej strony.
Twoja gra w niczym nie przypomina strategii, ktore powinny sie w jakis sposob sprawdzac. Niestety, ale grasz w taki sposob, ktorego oczekuja gracze.. jestes luzniejszy i pasywny! Co jest bardzo zla droga, jesli chodzi o ogol i tutaj pojawia sie tez wazna kwestia:
a) to ze wygrywales przez 4k rak taka strategia, nic nie znaczy! 4k rozdan wielu garczy robi w ciagu dnia!
b) to ze przegrywasz na probce 1k hands, tez nic nie znaczy!
Jednak Twoje zle tendencje sa widoczne i na prawde w tym wypadku polecam sekcje z artykulami:
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/bss/#basic
Oraz podstawowe ( wg mnie ) produkcje filmowe, w ktorych zaobserwujesz roznice pomiedzy tym co grasz, a tym co gra trener:
Poki co nic wielkiego sie nie stalo, jestes na 0, czyli w sumie mozesz zaczac z 'czysta karta' ;).
Powodzenia.