Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] nl4-nl10 20k

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
230 Wyświetlenia
BadBoy1989

Poker room to bwin, bo wiadomo ze niekiedy zmienia się dynamika na danych roomach.

2 odpowiedzi
fidelloz

Prosiles o spojrzenie.

Wydawalo mi sie ze juz pisalem, ale wg mnie statystyki sa drugorzedne, jesli chodzi o winrate. Przede wszystkim zrozumienie gry i akcji.

Na nL100 mam regow z fold to3b 30 ktorzy robia winrate po 5bb/100 w probce 1mln hands.

Ja tez billem NL4-20 grajac jakies 22/12 ;-P

Ale skoro tu jestem. Razi mnie brak x/r na F i na T. Fold do cbetow wydaje mi sie zbyt duzy , ja folduje ok 40%. Wiecej bym callowal jako float, tudziez z 2-3 para na gosci co duzo cbetuja.

Podoba mi sie malo callowania z blindow- to dobry znak. Fold do 3b jest tez ok

Pamietaj by 3betowac zakres dostosowany do przeciwnika. Jan ieraz bym 4 value 3betowal K9s+, QT+, A8+ itp. Wszystko zalezy z czym cie callnie.

Na przeciwnikow typu fit/fold 3betuje cokolwiek :P

z SB nie limpuj

Pozatym chyba nie mam wiekszych zastrzezen

rusher88

Napisane przez fidelloz
Prosiles o spojrzenie.

Wydawalo mi sie ze juz pisalem, ale wg mnie statystyki sa drugorzedne, jesli chodzi o winrate. Przede wszystkim zrozumienie gry i akcji.

Yup. To prawda :).

Preflop poza limpwami z SB i moze troche za malym stealem jest raczej OK. Mozna 3betowac wiecej, a pewnie i duzo wiecej, ale to zalezy jak Ci sie gra.

Brak malo calli z blindow to faktycznie OK, z tym ze ja bym wiecej chcial 3betowac.

Zupelny brak c/r faktycznie rzuca sie w oczy.

Moze na tych limitach czesciej bym betowal vs miss cbet ( IP F / OOP T ).

Sporo foldujesz na CB. Wiecej raiseow vs CB, oraz czesciej call + float. Szukaj gosci, ktorzy cbetuja duzo/za duzo.

Stealuj limpowane poty ;).