Przejdź do forum
nl25 sh everest

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl25 sh everest

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
548 Wyświetlenia
res3t

Siema, dobra moje staty z nl25. Popup to 63k rak około, natomiast reports to z tego miecha 25k. Cos mi sie nie zgadza z tym popupem a reportsami ale to szczegol :D Czekam na opinie i rady :)

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
res3t Autor wątku
res3t

jak ktos moze niech to wywali bo mi sie pochrzanilo zdeka i nic tu nie odczytacie

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie

wyglada ze okwrzuciles staty.

popup masz pewnie z wszystkich rak czy tam ile sobie uwzgledniles w hm. mozesz zmienic w opcjach zeby bylo ostatni miesiac

Odpowiedz
Cytat
res3t Autor wątku
res3t

No wlasnie popup jakos mi sie wali w hme i jak daje w opcjach last month to i tak pokazuje 63k rak :D Pozatym nie moge jakos wrzucic obrazkow tak jak inni, sa tylko jakies linki :D Nie ogarniam tego :D

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie

wieczorem/jutro ci cos napisze o tych statach

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie

masz dosc duzy gap pfr-vpip, pewnie przez gre na blndach.
mozesz troche wiecej otwierac im pozniejsza pozycja, u ciebie ep=mp, a na co ledwo co dorzucasz jakies rece - tu na pewno moglbys sporo poluznic.
odnosnie stealowania to w zaleznosci jak sie czujesz ale tez mozna sprobowac wiecej bo czesto ludzie naprawde duzo folduja

masz bardzoduzy call na bb zobacz w filtrach czy duzo tracisz na bb zwlaszcza przy wlaczonym filtrze cold called = true (ogolnie na blindach powinienes tracic mniej niz masz obowiazkowe czyli sb wszystko lepsze niz -50bb/100 jest niby ok, bb -100bb/100 :) - ale mozesz spokojnie na bb miec -40bb/100

3bet masz bardzo plaski, mozesz mniej 3betwac MPvUTG a wiecej na BTN i restealowac.

masz dosc maly foldt3bet - tutaj mozesz tracic troche kasy zwlaszcza ze pasujesz dosc duzo do cbtow (duzo tez raisujesz, nie masz calling range ?)

fold to 4bet masz bardzo maly - tak duzo shipujesz ? czy callujesz 4bety ? tak czy siak to bardzo malo jak na tyle 3betowania co robisz. tu na pewno masz leak

ok to tyle co do preflopa

masz dosc duzy cbet, mozesz go troche zmniejszyc, zwlaszcza 3bet poty. no chyba ze tak dziala to spoko. uwazaj tylko na regow co maja na ciebie troche info bo beda to widziec.
duzo raisujesz donki zwlaszcza w 3bet potach wiec tutaj mozesz tez tracic kae - sprawdz to tez w filtrach, nawet na fishow to za duzo

bardzo duzo pasujesz do cbetw, grasz prawie fit or fold w zwyklych pulach na flopie. postaraj sie troche wiecej floatowac i peelowac light.

mozesz grac troche bardziej agresywnie turn , zwlaszcza bez pozycji - nie kradniesz praiwe wogole pul gdzie nie bylo cbeta. za to uwazaj na twoj bet ip bo regowie moga to widziec tez.

ogolnie moglbys wiecej byc agresywnym na river, bo o ile betujesz oop duzo to jednak ogolnie 21% to dosc 'szczere' statystyki

ogolnie WWSF 39% to dosc malo, powalcz troche wiecej o pule . zwlaszcza o limpowane pule , tam jest duzo kasy a ty tylko 13% stealujesz je czyli wydaje sie ze musisz miec mega mocno by cos grac.

troce sie rozpisalem ale widac pare takich niestandardwych odchylen w twojwj grze - jesli nei uwazasz to za blad to sprawdz w filtrach te konkretne sytuacje i zobacz.

Odpowiedz
Cytat
res3t Autor wątku
res3t

Wow dzięki stary, naprawde spróbuje to wszystko ogarnąć i wyciągnąć wnioski. Fajnie że napisałeś, górna piątka ! Pozdro

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie

pamietaj tylok zeby na sile nie podkrecac tych statow, ale bardziej zrozumiec dlaczego cos robisz i dlaczego mozesz sobie poswolic na wiecej/mniej

Odpowiedz
Cytat
res3t Autor wątku
res3t

Roger that Sir :)

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Siemanko :)

No to jeszcze ja.

Spory gap miedzy vpip i pfr, oraz plaski pfr i Raise 1st miedzy Ep – CO

Wiecej stealuj na CO/BU.

Nie limpuj + nie graj tak czesto complete z SB. Raczej albo stealuj, albo folduj.

Plaski 3bet - pamietj o wykorzystywaniu pozycji. Z pozycja powinienes 3betowac czesciej.

Nie calluj 3betow OOP bez wiekszego info. Ogolnie nie boj sie foldowac vs 3bety -> to nadal jest limit, na ktorym czesto te 3bety sa robione w duzym % z value range.

Ft4bet na pewno do analizy, bo masz ten srednio 3bet na poziomie 7%, a wynika ze stat, ze foldujesz vs 4bet tylko 27% z tego? To malo. Nie bede strzelal co grasz vs 4bet, ale na pewno to sprawdz i analizuj.

Obrona blindow jest mocno sytuacyjna, ale warto monitorowac czy dobrze grasz callujac vs steal.

Duzy cbet flop, a ogromny w 3bet potach. Powoduje to tez gap miedzy cb flop a cb turn, bo majac dosc szeroki - przez co czesto slaby range cbetu, nie mozesz az tak czesto bronic sie na turnie. Warto to przeanalizowac, bo moze jest cos do poprawy.

Raise vs DB masz ogromny :D Tutaj tez bym polecal zobaczyc czy nie przesadzasz z tym zagraniem.

Grac czesciej vs miss CB ( OOP + majac air na flopie bedac IP ). Bardzo czesto jesli villain gra check, to gra check/fold i tyle. Mozesz tu ukrasc pota.

Pomysl troche nad tym co callowac vs CB u konkretnych przeciwnikow. Z czym ich floatowac, a z czym probowac ogladac SD. Obecnie glownie foldujesz albo raiseujesz.

Niski WWSF - na pewno tutaj sie tez i W$SD odbija, bo jest <50%, oraz na pewno czesciej stealuj limpowane poty, bo tam lezy spoto bb, ktorych nikt za bardzo nie broni.

Odpowiedz
Cytat
res3t Autor wątku
res3t

Dzięki Rush :*

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba

a ja tylko dodam 3 grosze od siebie - 2 miesiace temu jak gralem z TB na everku pisalem Ci o Twoich leakach to mi odpisales ze jestes wygrywajacym regiem a ja na pewno jestem za glupi zeby ogarnac twoj tok myslenia .....

imo limp first in tak grasz z SB z kazdym sc i jeszcze wikeszym badziewiem - bezsens
prawdopodobnie nie wiesz co to range vs range patrzac na 3bet - z ciekawosci co 3betujesz bedac na MP vs reg z early ? i dlaczego
Cbet w pota i fold na rybe w 3bet pocie - WP

Tyle w temacie bo kolega i tak stwierdzi ze sie nie znam :D

pozdro i GL :)

Odpowiedz
Cytat