Na jakich pokerromach polecacie grać NL25-NL50 HU? Chodzi mi ogólnie o dobry traffic i akcję. Obecnie gram NL10 na Evereście, ale z tego, co widzę, akcja jest bardzo mała na wyżej wymienionych limitach i po zrobieniu wystarczającego rolla mam zamiar się przenosić. Pytanie: gdzie?
Ja bumhuntuje na bossmedii i jestem bardzo zadowolony. Ale jako ze nie potrzeba mi kolejnego rega na moich stawkach, polecam ci ongame albo entraction
Generalnie w malych sieciach poziom jest duzo nizszy i gra sie przyjemniej, minusem jest to ze stawki sa troche wieksze, bo w euro - ale za to ze wzgledu na nizszy poziom mozna sobie pozwolic na agresywniejszy brm.
Polecam Ipoker. Grywałem jakiś czas temu NL HU i PLO HU i PLO SH ( WIEM JEDNO... PRZEZ NAJBLIŻSZY ROK NIE POGRAM HU NL jak i PLO TRZEBA MIEĆ STALOWE JAJA I SOLIDNY BANKROLL
)właśnie na roomach z sieci. Ogólnie traffic jest dobry ( mozna grać spokojnie z donkami od NL2) Jedynie co może zniechęcić to brak RB. Osobiście uważam, że warto spróbować pograć jakiś czas na Ipoker.
gram na Entraction i musze Ci powiedzieć że nie ma duzo boomhunterów, a fishe się zawsze znajdą (w końcu tu włosi grają) więc całkiem niezła opcja. Odezwij się do mnie to Ci skany mogę przesłać(wysłałem zaproszenie) a nie chcę pokazywać na jakim skinie gram całemu pokerstrategy bo pewnie będzie to reklamą innego roomu