Przejdź do forum
NL25 na PartyPoker ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL25 na PartyPoker i wielkie problemy!!!

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
715 Wyświetlenia
Marg0z
Oldschool Grinder

Gram SSS ale po przejściu na NL25 już praktycznie nie ma opcji tego grać ;/ do wieczora jest maks 12 stołów więc raczej nie pogram a wieczorem nie da sie znaleźć stołu bez shortstacków !! na każdym jest miniumum 3 !! a jak już znajde stół z 1 albo 2 Shortstackami to tylko jak zapłace blindy to oni się już pojawiają !! MASAKRA ! nie wiem co robić ;/

5 odpowiedzi

Zmienić room, polecam room z sieci bossmedia, wprowadzili tam teraz miniviev i gra się naprawde fajnie bo wogle nie ma shortstacków.

MoroP
Oldschool Grinder

Jeżeli na Party nie możesz znaleźć sobie miejsca to pościągaj sobie oprogramowanie naszych partnerów i wybierz inną platformę. Tutaj znajdziesz wszystkie potrzebne linki.

Dokładnie - możesz zmienić room. Ja grałem trochę na NL25 na Party, ale niestety miałem trochę bad-beatów, trochę błędów i niestety z NL25 się pożegnałem.

Marg0z Autor wątku
Marg0z
Oldschool Grinder

Też tak myślę :D koniec z Party ! jeszcze tylko 40 Partypointsów żeby wyrobić ostatnią rate 25$ od PS i zmykam stamtąd !:D

Marg0z Autor wątku
Marg0z
Oldschool Grinder

Ej a z Bossmedii to które na przykład roomy są ?:D naprawde tam tak mało shortów ?;>