Przejdź do forum
nl20-30fr 13k hands

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl20-30fr 13k hands

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
227 Wyświetlenia
soldier93

Witam

Bardzo proszę o ocenę statystyk z mojej gry na nl20-30. Popupy zawieraja tez moje rece z gry MSS na tych limitach takze statystyki 3bet,4bet Preflop sa wieksze, na screenie z reports juz tylko BSS.

Main - Popup ( czesciowo wymieszane z MSS)

Spoiler

Pozostale Popups

Spoiler

Raports

Spoiler

Moje uwagi

Spoiler

1. Gram na sieci Ongame, dynamika tutaj idzie w strone tight-pasive, masa regow grajacych 12/8 z WWSF 35~ ,mysle ze jednym z moich leakow jest przesadzona agresja vs tacy gracze ale nie wiem jak radzic sobie z graczami ktorych limp/call range z utg zawiera rece typu AQs,99-TT.

2. 3Bet poty u mnie kuleja, mam problem z okresleniem range.

3. W war blinds tez czesto mam problem w okresleniu swojego range i gameplanu. Zwlaszcza z rekami typu JJ,AK.

4. Staram sie duzo floatowac, uwzam to za bardzo dochodowe na tych limitach

5. Stosuje ch/r flop w wiekszosci vs agresywni redzy, czesciej for bluff lub semi bluff.

6. Duzo pasywnych zawodnikow wiec mysle ze duzy steal jest ok

7. Zdaje sobie sprawe ze overplayuje TP zwlaszcza oop, czesto nie dowierzam przeciwnikom, niepotrzebnie bluffcachuje , to chyba moj najwiekszy leak.

8. Mam taki problem ze lubie grac multi tabling (11+) ale grajac ich tyle nie mam za duzo czasu na decyzje i po prostu klikam przyciski zamiast pomyslec. Z kolei na malej ilosci stolow po prostu sie nudze i zaczynam ogladac kwejki, wiochy itd.

dzieki, pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
rusher88

Siemanko.

Zaczne od podstaw - nie limpuj :) Tzn unikaj tego zagrania. Wiem, ze jesli masz rozwojowa reke, po kilku limperach, czasami warto dolozyc.

Troche plaski/maly 3bet. Mozesz podciagnac.

Ft3bet jest dposc spory. Mozesz obnizyc o kilka %, pewnie najczesciej 4betami - na calle potrzebny Ci jest jakis gameplan.

Ogolnie 4bet range powinienes miec zlozony z value/bluff. Jesli ktos bardzo czesto 3betuje, to po prostu warto pomyslec o tym, zeby zagrac mu 4bet/fold z jakimis CRE/sth.

Mozesz podniesc steal z CO, oraz troche z BU.

Blindy bron raczej agresywnie, ale zupelna rezygnacja z calli nie jest dobra, szczegolnie jesli zobaczysz leaki i przeciwnikow. Dodatkowo BB vs SB powinienes bronic szeroko + akurat czesto pasywnie, szczegolnie jesli ktos stealuje duzo.

Zastanow sie nad tym jakie sytuacje/ogo cbetujesz. Masz duzo wiekszyt CB IP niz OOP, wiec pewnie sporo potow check/foldujesz, co nie jest dobrym nawykiem.

Masz duzy Fold CB to raise, tyle ze to czesto jest normalne. Jednak dajesz sygnal do bluffraiseow.

CB na river jest malo wymierny, ale jesli tendencja by sie utrzymywala, to musisz zwrocic uwage na to, czy dobrze valuebetujesz.

Bardzo czesto floatujesz, co jest ogolnie dobre, ale tez nie przesadzaj, bo p[o prostu dostaniesz czesciej wiecej akcji na turnie. Dodatkowo wydaje mi sie, ze grajac w ten sposob czesto srednie SDv zamienisz w bluff.

Mozesz pomyslec nad raise vs CB, bo masz stosunkowo niski - a jesli dodasz tutaj kilka %, to jest szansa jeszcze obnizyc FtCB.

Jesli wiecej stolow oznacza u Ciebie autopilota, to znaczy ze to nie jest Twoje optimum. Musisz go poszukac.

Odpowiedz
Cytat