Staty z każdej pozycji.

Popup. Różnica wzięła się z tego że zagrałem ~300 rąk na wyższym limicie.

Staty z każdej pozycji.

Popup. Różnica wzięła się z tego że zagrałem ~300 rąk na wyższym limicie.

Hej!
To jest mala probka, wiec np. bb/100 pozycyjnego w ogole raczej nie bierz pod uwage, bo tutaj jeden duzy spot zmienia wszystko.
Mimo to warto zwrocic uwage na kilka rzeczy pre:
- mozesz zbyt szeroko otwierac z EP, moze nawet z MP, nie znam po prostu Twoich umiejetnosci, ani nie wiem jak dobrze dostosowujesz range do stolu.
- na pewno zbyt tight otwierasz z CO/BU/SB - malo stealujesz. O ile na CO zwiekszeni o kilka % zakresu bedzie OK, to na BU i SB, mozesz to zrobic praktycznie dwukrotnie // oczywiscie zalezy od garczy, ktorych ma na blindach, ale wyciagajac srednia, mysle ze te wartosci powinny byc wyzsze
- nie wiem czemu limpujesz, ale limpujes zi to z EP wiecej niz z LP, czyli open limpujesz, a tego raczej nie polecam
- 3betujesz dosc randomowo, nie robisz tego pozycyjnie, z MP, gdzie mozesz 3betowac tylko vs EP masz wiekszy % 3betu niz z BU.
- callopen masz wg mnie zbyt szeroki - wroce do tego czemu
- fold to 3bet masz super niski, a patrzac na 4bet range, to Ty te 3bety po prostu callujesz, co tak na prawde jest fatalne. Przy Twoim Ft3bet, sadze ze zdarza Ci sie callowac 3bety z range szerszym, niz ma villain, ktory Ci 3betuje
- patrzac na fold to 4bet, mozna powiedziec ze chyba zbyt maly kredyt dajesz przeciwnikom. Oczywiscie probka jest mala, wiec zarowno twoj 3bet jak i Ft4bet nie jest wymierny, ale warto o tym pomyslec.
- bardzo duza tendencje do callowania vs steale, czyli maxymalizujesz gre bez inicjatywy i bez pozycji, a to zazwyczaj jest fatalne
- grasz strasznie fit or fold postflop, masz super niska agresje, a wszystkie twoje zagrania sa przesadnie szczere
- cbetujesz w sumie tylko jak masz, doslownie jak masz -> stad wzrost % cbetu na T i R nie dziwi, bo Ty juz tam zawsze masz
- mialem wrocic do callopen i wracam, bo chce zwrocic Twoja uwage na fold to cbet -> masz 60% FtCB i oplaca sie na Ciebie cbetowac any2. Dodatkowo, Ty poszerzasz callopen, czyli grasz w taki sposob, ze dokladasz kase pre, a pozniej odpuszczasz ja postflop. To jest fatalne.
- raise Cb to w sumie nutsy. Check/raise podobnie.
- bety vs miss CB T/R masz stosunkowo duze, ale Ty tam zazwyczaj masz po prostu
Mysle ze poki co waystarczy. Nie wiem gdzie wyksztalciles w sobie takie nawyki, ale jednak grasz zbyt malo agresywnie, po prostu nie zbierasz deadmoney, ktore zostawiaja przeciwnicy bardzo czesto, za to sam rozdajesz BB, grajac ekstremalnie fit or fold. Polecam Ci 2 serie, dwoch naszych dobrych coachow SH:
Oto seria muckinfelli:
A to seria hahaunaaba:
Na pewno wyciagniesz z tego mase ciekawych i przydanych informacji, aby poprawic swoja gre.
Jednoczesnie zapraszam na treningi live:
https://polska.pokerstrategy.com/coaching/
Dzięki za szybką odpowiedź. Dużo lepsza stała się moja gra,kiedy popracowałem nad wymienionymi leak'ami.