Przejdź do forum
NL2 - NL5 - FR BSS ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL2 - NL5 - FR BSS - 56k

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
311 Wyświetlenia

Prosze o analize moich statystyk

po 30k rak na NL2 i 26k na NL5.

W sumie to pierwsze moje statystyki oddane do oceny, wiec spodziewam się wszystkiego . :)

3 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

up - bo rusher nie potrafi coś tu trafić :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ponowny UP dla Rushera

rusher88
PokerStrategist

Siema.

Moze na poczatek... sorry ze tak dlugo, ale to poniekad tez Twoja wina :P Nie jestem w stanie zagladac codziennie do kazdego tematu, a ze forum doceowo jest 'dla was', tzn. ma sluzyc rozwojowi wszystkich, a nie tylko jednej osoby, to jesli widze posty ( + temat jest na gorze ), to czesto odkladam troche odpowiedz... stad podbijajac wydluzyles przypadkiem czas oczekiwania no i sie tak mijalismy ;).

Anyway:

12/10 jest OK, 1% limp powiedzmy ze ujdzie... ;>, chociaz ja wole jest jest 0% :D, raise 1st, hmm... za malo z Co/BU/SB, czyli za malo stealujesz! 3bet OK, 4bet OK, gra vs steal, jesli tylko powoduje ze cos oszczedzasz na blindach tez jest OK.

Duzo foldujesz do cbetow i o ile to poki co leakiem moze nie byc, to na wyzszym limicie bedzie. Mozesz wiecej raiseowac cbety, bo ludzie na micro maja tendencje do cbetowania duzo za duzo :) Sam widzisz, ze masz FtRaiseCB 50%, co tez swoja droga jest sporo i warto Cie tu raiseowac.

Takze jesli dolozysz pare akcji typu raise CB, call flop + floating turn, check/raise, to powinno byc OK.