Prosze o analize moich statystyk
po 30k rak na NL2 i 26k na NL5.
W sumie to pierwsze moje statystyki oddane do oceny, wiec spodziewam się wszystkiego .

Prosze o analize moich statystyk
po 30k rak na NL2 i 26k na NL5.
W sumie to pierwsze moje statystyki oddane do oceny, wiec spodziewam się wszystkiego .

Siema.
Moze na poczatek... sorry ze tak dlugo, ale to poniekad tez Twoja wina
Nie jestem w stanie zagladac codziennie do kazdego tematu, a ze forum doceowo jest 'dla was', tzn. ma sluzyc rozwojowi wszystkich, a nie tylko jednej osoby, to jesli widze posty ( + temat jest na gorze ), to czesto odkladam troche odpowiedz... stad podbijajac wydluzyles przypadkiem czas oczekiwania no i sie tak mijalismy ;).
Anyway:
12/10 jest OK, 1% limp powiedzmy ze ujdzie... ;>, chociaz ja wole jest jest 0% :D, raise 1st, hmm... za malo z Co/BU/SB, czyli za malo stealujesz! 3bet OK, 4bet OK, gra vs steal, jesli tylko powoduje ze cos oszczedzasz na blindach tez jest OK.
Duzo foldujesz do cbetow i o ile to poki co leakiem moze nie byc, to na wyzszym limicie bedzie. Mozesz wiecej raiseowac cbety, bo ludzie na micro maja tendencje do cbetowania duzo za duzo
Sam widzisz, ze masz FtRaiseCB 50%, co tez swoja droga jest sporo i warto Cie tu raiseowac.
Takze jesli dolozysz pare akcji typu raise CB, call flop + floating turn, check/raise, to powinno byc OK.