Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL2- Full Ring

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
385 Wyświetlenia

Chciałbym prosić od przeglądniecie moich statystyk z HM i wytkniecie mi moich leaków. Od razu dodam, że dość duża róznica miedzy VPIP a PFR wynika z faktu, że wczesniej limpowałem niskie pockety do 66 z wczesnych pozycji, a także czasem suited connectory. Przestałem jednak tak robić i niskie pockety staram się podbijać albo w zależności od stołu foldować.

Uploaded with ImageShack.us

2 odpowiedzi
kicekpoland

Dużo za dużo rąk grasz z blindów i na tym najwięcej tracisz.

rusher88

Siema.

- troche duzy gap miedzy vpip a pfr

- wiecej squeezuj

- wiecej folduj BB na steal, bo robisz to troche zbyt rzadko mysle, chyba ze tak swietnie sobie radzisz, ale -50 i -62 bb/100 na pewno da sie tu poprawic wg mnie

- moze troche duzy WTS, ale nie ma sie tu na sile na cos nastawiac

- do cbetow/agresji sie nie przyczepiam, bo to raczej powinno dobrze dzialac na NL2

- za duzo steali z SB

- za malo steali z BU - to tu grasz IP i tu powinienes szczegolnie walczyc o blindy

- ogolnie, floatuj, raiseowanie cbetow itp. Ci idzie i poki dobrze idzie, to mozesz tak robic, nie blefuj na tych limitach, skup sie na vbetach, staraj sie jednak czesto vbetowac river, bo czesto grasz vs fish/slaby garcz, z duzym calling range, a poza tym 12bb/100 jest OK :) Na sile nie ma co zmieniac, ale wyzej masz to, na co warto zwrocic uwage.