Siemanko.
Nie wiem czy dobrze rozumiem, bo nie specjalnie pamietam jak slon wyglada, ale masz staty 18/8? Jesli tak, to STANOWCZO za duzo grasz pasywnie preflop. Pamietaj ze agresywna gra, od samego poczatku, to klucz do sukcesu. Jesli faktycznie masz az tak duzy GAP, to jest to spory leak.
Open Limp - ogolnie limpy - tego nie powinno w ogole byc! Nie limpuj NIC!!
Za malo stealujesz.
Callujesz 3bety, a tego tez nie powinienes robic. Call do 3betu bez pozycji, w ogole wyelminuj ze swoich zagran. Jesli masz QQ i unk Cie 3betuje, to albo foldujesz, albo wrzucasz stacka - inne opcji nie ma. A ze stackowac sie nie chcesz, to raczej folduj.
CallOpen - to co sprawdzasz preflop, to na Twoim limicie powinny byc TYLKO pockety.
Cbet 50% to troche malo. Za malo.
AF jesli masz na poziomie 4,X to nawet bym powiedzial ze moze byc troche za duzo. Nie wiem czy budujesz to AF, ale generlanie 3-3,5 to jest juz aresywny garcz. Jesli grasz zbyt agresywnie, to mozesz swoich przeciwnikow zbyt czesto wyrzucac - kiedy masz mocno i chcesz byc sprawdzany.
Obrone blindow mozes zraczej odpuscic - ale jesli juz bronisz, to raczej 3betujac - nie calluj raczej vs steal, bo gra bez pozycji, to nie to czego szukasz.
czesto raiseujesz/callujesz 3bety - zastanow sie, czy nie palisz tu troche bb, bo jesli czesto drawujesz pasywnie, albo wrzucisz troche bb na flopie/turnie i pasujesz, to mozesz tracic sporo w srednich potach. Tutaj nie da sie tego wyciagnac ze stat, bo czynnikow ktore to reguluja sa dziesiatki.
Prawde mowiac Twoja gra MOCNO odbiega od standardu, czy tam tzw ABC - moze jest dochodowa, moze nie - nie wiem. Wiem jednak, ze jesli nie zmienisz swoich przyzwyczajen teraz, to im pozniej to zrobisz, tym bedzie trudniej, a na wyzszych limitach przeciwnicy nie beda juz tak przyjemni jak obecnie i bedzie Ci sie gralo bardzo trudno.
Polecam zapoznac sie jeszcze raz z artykulami w naszej sekcji BSS, oraz z szeroka oferta szkoleniowa, w ktorej na pewno cos znajdziesz. Treningi live/filmy czy sekcja analizy rozdan - korzystaj z tego :).
powodzenia.