Witam, próbka nie jest jakaś ogromna, ale myślę że już jakieś większe błędy możnaby wyłapać
Spoiler

Dam jeszcze wykres, również NL2-5 SH
Spoiler

Gram na starsach, z góry dzięki
Witam, próbka nie jest jakaś ogromna, ale myślę że już jakieś większe błędy możnaby wyłapać

Dam jeszcze wykres, również NL2-5 SH

Gram na starsach, z góry dzięki
Siema.
11k hands to bardzo malo i musisz o tym pamietac. Tutaj czesto widac tylko wieksze tendencje i nic poza tym.
14/12 to dosc mocno tight jak na SH.
Nie wiem na jakim etapie gry/rozwoju jestes, ale mysle ze po prostu musisz troche poczytac/poogladac takich podstawowych filmow, aby zrozumiec czemu/z jakich pozycje i jakie rece mozesz rozgrywac.
Jesli chodzi o Twoj 3bet pre, to... brakuje w nim gry pozycyjnej
Twoj 3bet powinien rosnac od HJ do BU, a nie odwrotnie
Po prostu nawiecej powineines 3betowac, majac mozliwie najlepsza pozycje. Oczywiscie tutaj dochodzi tez kwestia tego ze dosc sporo mozesz 3betowac z blindow vs steale, bo czesto same 3bety beda tu zarabiac.
Teraz fold to 3bet... no coz, foldujesz bardzo duzo ( o ile PT liczy fold to 3bet jako 'fold to 3bet kiedy grales OR' ). Generlanie nie powinienes vs 3bety callowac bedac OOP i raczej powinines bazowac na foldach i 4betach - i ok - 'zbyt' tight foldowanie, bedzie lepsze niz zbyt light callowanie, ale warto nad tym troche pracowac
Masz dosc dzuy CB F - z pewnoscia to wynika z faktu, ze masz sam w sobie mocny range i pewnie to nie jest duzy problem ze cbetujesz czesto, ale warto pomyslec o tym, kiedy pot controlowac, check backowac itd. zamiast grac cbety z automatu ( zwracam na to uwage, bo w sumie Twoj CB rosnie z pozycja ). Warto tez pamietac o tym, ze bardzo wysoki CB ( no i gap, ktory tworzy sie miedzy CB F a CB T ) bedzie zachecal do floatowania i bluffraiseowania.
Staraj sie nie limpowac.
Mysle ze mozesz wiecej stealowac. Powinienes ogolnie popracowac nad gra z pozycja.
Jesli CCPF to coldcall preflop, to wychodzi na to ze bardzo malo callujesz z HJ vs UTG OR - a tutaj spokojnie mozesz callowac wiekszosc/wszystkie PP pod seta ( przynajmniej ).
Masz tez bardzo wysoki fold to CB, ale to pewnie wynika z tego jaki range callujesz vs OR i grasz z nim mocno fit or fold.
Podstawy sa ogolnie OK, teraz musisz popracowac troche nad zrozumieniem tego co grasz i powinno byc coraz lepiej
Jeżeli gram jakiegoś trasha z pozycją na przeciwnika to moja gra generalnie opiera się po prostu na cbetowaniu na flopie i odpuszczaniu puli w dalszych turach, zgadza się? Mówie tutaj o suchym boardzie i o tight przeciwniku sprawdzającym cbeta