Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL100 FR 55kh

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
314 Wyświetlenia
slawciu

Siema, skila na nl100 nie mam ale mam rolla i gra przynosi jakieś tam zyski więc prosiłbym o wykazanie jakichś większych leaków w podstawach.
Na co powinienem zwrócić uwagę, jaka statystyka jest "za duża" a jaka "za mała" i nad czym muszę najbardziej popracować?

Wykres:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

Na co powinienem zwrócić uwagę, jaka statystyka jest "za duża" a jaka "za mała" i nad czym muszę najbardziej popracować?

Wolisz mieć fajne staty czy robić kase?
Skoro to co robisz działa to po co to zmieniać.
14/10 3bet 4% jest jak najbardziej ok. Takie same staty maja np. jrockhaf, gutter23 i vinivici9586

Odpowiedz
Cytat
slawciu Autor wątku
slawciu

Napisane przez yro77

Wolisz mieć fajne staty czy robić kase?
Skoro to co robisz działa to po co to zmieniać.
14/10 3bet 4% jest jak najbardziej ok. Takie same staty maja np. jrockhaf, gutter23 i vinivici9586

Bardziej chodzi mi o to które staty wskazują na jakieś leaki, "zmiana której statystyki" pomoże mi zarabiać więcej :)

Odpowiedz
Cytat

Zmiana statystyki "hands" na wyższą wartość pozwoli Ci zarobić więcej :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
slawciu Autor wątku
slawciu

Napisane przez mariweso
Zmiana statystyki "hands" na wyższą wartość pozwoli Ci zarobić więcej :pokerface:

:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
slawciu Autor wątku
slawciu

Podbijam

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Siema.

Sorry za timing, ale sobie lekkie wagary zrobilem od tego forum :)

patrzylem na komentarze i szczegolnie spodobal mi sie:

Zmiana statystyki "hands" na wyższą wartość pozwoli Ci zarobić więcej

:f_cool:

Przechodzac do rzeczy, im wyzsze stawki, tym ciezej jest na sucho analizowac te numerki, bo raz, ze z zalozenia grasz lepiej niz np. gracz z NL5, to tez statystyczny przeciwnik gra lepiej i inaczej, przede wszystkim tworzy sie jakas dynamika, gracze sie dostosowuja, a linie zaczynaja wygladac inaczej, bo sa dobierane pod kogos.

Sprobuj napierw Ty sam wyciagnac cos ze swoich stat, cos co Ci sie nie podoba, co Cie zastanawia itd. Zaczniemy myslec.

Odpowiedz
Cytat