Siema.
Rozkład RFI wygląda bardzo solidnie
Trochę inaczej jest z callopen, ponieważ jest on płaski, przy czym rosną Ci 3bety, szczególnie np. na BU vs CO, co jest bardzo dobrym nawykiem, ale musisz zobaczyć czy nie wrzucasz do 3betów rąk, które możesz callować.
Z BB myślę, że możesz zdecydowanie więcej callować vs CO/BU.
Fold to 3bet jakoś bym się nie przejmował mówiąc szczerze. Tzn. możesz oczywiście pracować nad tym, żeby nie dało się na Tobie autoprofitować, ale obecnie tendencje są takie, że ludzie 3betują mało, więc jeśli juz otrzymasz ten 3bet, to zazwyczaj pasuje się składać.
Bardzo mało squeezeujesz.
Ok, w następnej kolejności zrobimy postflop, ale to już w ciągu dnia po prostu
Preflop, jak na dynamike zooma NL10, wydaje mi się, że grasz całkiem OK, bo stealujesz, 3betujesz, co dobrze wycelowane eksploituje playerpool bardzo dobrze, natomiast to że foldujesz vs akcja od przeciwników, też wynika w zasadzie z ich tendencji.
Duzo popupów overall. Jeśli to są Twoje popupy, z którymi grasz, może warto pomyśleć o tym, czy nie połączyć ich w większe, typowo do gry na stolikach, a tak rozbudowane zostawić do analiz post session. Ale to taka sugestia, typowo ode mnie - zauważyłem, że zdecydowanie lepiej technicznie jest mi ogarnąć kiedy mniej okien muszę odpalić, żeby poszukać jakiegoś info.
Co do stat, to na wstepie chciałbym zaznaczyć, że skoro po 90k hands, masz bardzo fajny winrate, to jest duża szansa, że Twoja gra się tutaj po prostu sprawdza całkiem dobrze.
Zwróc uwagę na to, że kiedy nie cbetujesz OOP flopa, to check/foldujesz 84% sytuacji. Na turnie jest mniej, bo 55%, ale tu juz grasz range, którym cbetowałeś flop. W 3bet potach tendencje są bardzo podobne, tyle że tutaj mogą nabijać Ci to 3bety vs steale, co jest naturalne, jeśli 3betujesz dużo z uwagi na FE preflop.
No i absolutnie nie masz check/raise range.
Jeśli cbetujesz, to masz bet/foldy takie, że w sumie można atakować je dla FE robiąc w zasadzie praktycznie autoprofit, ale wyaje mi się, że to zauważa tylko mały odsetek garczy.
Pomyśl też o tym, czy nie jesteś w stanie troche więcej agresyenie atakować cbetów przeciwników, szczególnie na późnych pozycjach, lub kiedy jestes OOP ( wtedy to X/R), ponieważ bardzo wiele osób może mieć ogromne bet/foldy -> oraz tendencyjnie, jeśli zauważysz, że ktoś jest luźniejszy + cbetuje sporo, to jest prawdopodobne, że będzie foldował dużo = mając jakieś equity/BD, możesz próbować atakować takich garczy.
Uważaj z callowaniem OOP, bo na ten moment, Twoj XF zbliżył się do 60%, a to bardzo dużo -> zobacz jak pasywnie bronisz blindy i czy nie warto tu czegoś zmienić, lub wprowadzić trochę wspomnianej agresji.
Prawdę mówiąc nie widzę dokładnie, ale wydaje mi się, że mało atakujesz vs miss CB w 3bet potach.
Sam możesz też pomyśleć trochę o rozbudowaniu donkbetów - polecam ostatni kurs muckiego - natomiast tendencje są takie, że lubie donkbetują raczej mało i o ile w HU, to raczej nie są nutsy, ale rzadko też air (o ile to nie ryby, bety za 1bb/sth), to multiway zazwyczaj będzie fawyryzował nutsy. Tutaj zrozumiałe, że nie dajesz jakoś abrdzo dużo akcji vs donk.