Przejdź do forum
NL10 FR ZOOM 40k ha...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL10 FR ZOOM 40k hands

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
403 Wyświetlenia
Prince25

Z góry dzięki za rzucenie okiem na w/w staty. Jakieś swoje przemyślenia mam, jednak chciałbym usłyszeć opinię "osób trzecich" :)
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
xTcWarMaster

Mi się rzucił w oczy foldto4bet:73,2(71)
4betowałbym wszystko z blokerem szczególnie Ax, a AA bym trapował :D.
Wg mnie źle, że zamazałeś bb/100, to jest ważna statystyka, pokazująca czy to co grasz jest skuteczne czy nie.

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Siema.

Preflop:

- ciekawie wyglada u Ciebie rozlozenie pozycyjne jesli chodzi o R1st, czy PFR. W sumie ultra tight z EP, ale pozniej juz ladnie rosnie. To moze byc spoko pomysl, chociaz pewnie to tez duzy automat = malo adaptacji.

- wyglada to ogolnie dosc ciekawie, poza tym ze 3bet overall z blindow masz wiekszy niz z BU, co nie jest dobre, strasznie wysoki fold to 4bet, ale malo probek... oraz ogolnie widac ze callujesz 3bety, tyle ze nie widac kiedy, wiec ciezko to ocenic.

- vs steale raczej 3betujesz, to z zalozenia jest OK. Z BB callujesz tez troche, ale to pewnie czesto BB vs SB. Czasami pasywna obrona nie jest zla. Unikasz zamiany w bluff czy foldow z rekami, ktore maja soja grwalnosc. Calkowita rezygnacja z tego nie jest dobra.

Postflop:

- CB, jest calkiem spoko rozlozony, ale ciekawy jestem jak wyglada pozycyjny. Przy tak tight range z pozycji wczesnych, powinienes miec tam raczej bardzo duzy CB w stosunkui do tego jaki masz z pozniejszych

- widac ze albo foldujesz, albo callujesz cbety -> malo raiseujesz + widzac raise od osoby, ktra ma 8%, ja sie zwijam z TPTK, czy OvP dosc easy... pewnie na wczesniejszych pozycjach, to nawet z bottem setem bym sie przestraszyl :D

- check/raiseami cos pracujesz. Mozesz pomyslec, aby tutaj cos pokombinowac odnosnie pasywnej obrony.

- bet vs miss CB, troche maly na turnie OOP, na flopie pewnie mozesz miec troche wiekszy, za to uwazaj z turnem IP. Jesli bedziesz floatowal zawsze to a) bedziesz zamienial SD value w bluff, b) bedziesz dostawal c/c turn jako alternatywe do betu

- stosunkowo wysoki donkbet.

Odpowiedz
Cytat
Prince25 Autor wątku
Prince25

Napisane przez xTcWarMaster
Wg mnie źle, że zamazałeś bb/100, to jest ważna statystyka, pokazująca czy to co grasz jest skuteczne czy nie.

A Pana to nawet często widuję przy stolikach ;P

Anywayz, dzięki za opinię, przeanalizuję w razie pytań jeszcze się odezwę.

Pozdro ;)

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster

Napisane przez Prince25

Pozdro ;)

Staram się oznaczać polaków, ale nicku "Prince" nie kojarzę, musisz się pod innym ukrywać :D.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Prince25

Pozdro ;)

Staram się oznaczać polaków, ale nicku "Prince" nie kojarzę, musisz się pod innym ukrywać :D.

Mogę Ci sprzedać kolegę bo wiem pod jakim nickiem gra :D

Odpowiedz
Cytat