Spoiler

Spoiler

Spoiler

Cz
Baze mam sporo wieksza, jednak po ostatnim nieudanym szocie na nl25 staralam sie troszke pozmieniac w swojej grze i oto efekty.
Kilka slow wyjasnienia:
- 3b preflop jest niski, gdyz sporo flatuje. Z powodu duzej ilosci graczy nie mam odpowiedniej ilosci hands, zeby lepiej sie dostosowac, wiec czesto po prostu odpuszczam. Szczegolnie z poznych chyba powinnam rozszezyc, jednak nie za bardzo wiem, jak sie za to zabrac..
- fold to 3b pre rowniez chyba troszke za wysoki, to glownie przez m&msow
zdarza mi sie zagapic i otwierac zle rece na nich (z duzymi implied odds, zamiast lapac TP i ich zerowac..)
Pracuje nad tym, ograniczylam liczbe stolow do 3 by lepiej ogarniac kto gdzie siedzi i jak sie zachowuje
- steal z poznych rowniez do wyskich nie nalezy, jednak z powodu malej bazy i duzej ilosci graczy ograniczam marginalne steale na rzecz rozegrania wiekszej ilosci rak/h.
- gap miedzy cbetF i cbetT chyba do tragicznych nie nalezy, staram sie sporo cbetowac, bo ludzie graja fit/fold, wiec profit robi sie sam
- red line to dziwna historia, gdy gram w dzien i jest wiecej skal a mniej typowych fishy zdarza sie zarabiac nanonSD, ewentualnie nie tracic za wiele.
Grajac w nocy, gdy fishy jest wiecej, nonSD troszke pikuje..
Chciala bym w miare szybko wrocic na nl25, co nalezy zmienic, by miec szanse na przyzwoity winrate?
Z gory dzieki za pomoc
Pozdrawiam
PS
Spoiler
Nie za bardzo wiem jakie staty jeszcze moglabym wstawic, bo szczerze mowiac malo pracuje na PT3, takze kazde sugestie mile widziane