Przejdź do forum
NL10/Fr/Rush-FTP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL10/Fr/Rush-FTP

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
429 Wyświetlenia
Stolar1

Uploaded with ImageShack.us

Z góry dziękuje za analizę i opinie :)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
mgrudzie

i NL i FL razem?

Odpowiedz
Cytat
Stolar1 Autor wątku
Stolar1

NL 10 Fr naturalnie, literówka sorry za błąd :)

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie

Ok jak FR to da się coś podpowiedzieć :)

Ogólnie grasz dość tight, malo stealujesz, nie atakujesz limpowanych pól (niechcianych!) i nie jestes agresywny poza flopem.

Spokojnie możesz zwiększyć steal. Na początek na BTN (zawsze grasz z pozycją).
Możesz poprawić też swoją obronę blindów, więcej 3betuj i calluj, bo można cię dochodowo stealować z any2.

Preflop masz też płaski 3bet, z pozycją nie 3betujesz coraz więcej, a mógłbyś.
Dużo foldujesz do 3betów, regi na pewno to widzą.

Postflop jeses agresywny tylko na flopie, jednak w sumie chyba tylko cbetami. Bo bardzo dużo foldujezs do cbetów (masz też słaby calling range, chyba prawie same pockety) - Spokojnie możesz więcej callować z pozycją, postflop możesz floatować i raisować/checkraisować (masz bardzo mały raise/ xr).
Fold cbet to raise też dość duży, za to w 3bet potach bardzo mały - to może być leak, jeśli nie foldujesz do agresji.

Bet OOP bardzo mały na turnie vs missed cbet - więcej kradnij niechciane pule. Tak jak z pozycją na flopie masz dośćduży (regowie mogą to widzieć), tak OOP jesteś dość pasywny.

River u ciebie to praktycznie mocne value, dodaj więcej thin vbetów, a czasem blefów w dobrych sytuacjach, a na pewno winrate się poprawi znacznie.

Odpowiedz
Cytat
Stolar1 Autor wątku
Stolar1

Przerzuciłem się z rusha na normalne stoły.
Starałem się poprawiać moją grę według wskazówek :)
Tutaj statystki po 200 K. Chciałbym się dowiedzieć czy w dobrą stronę to idzie :)

dodam że bardzo ciężko poprawić mi fold to 3 bet oraz 4 bet. Jakieś rady ?

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat