Witam!
Bardzo słabo idzie mi gra na NL10 rozegrałem juz pare k rąk i wynik nie jest najlepszy. Prosze bardzo o pomoc
Uploaded with ImageShack.us
Witam!
Bardzo słabo idzie mi gra na NL10 rozegrałem juz pare k rąk i wynik nie jest najlepszy. Prosze bardzo o pomoc
staty wyglądają spoko (jedynie co to stealuj mniej z SB, bo tam zawsze grasz oop), więc błędy zapewne leżą w grze na postflopie vs konkretni gracze, czyli np. może bluffujesz fishy albo barrelujesz złe spoty? możliwe też, że to zwykły downswing - wyniki nie są tragiczne, więc niewykluczone że w longrunie będziesz miał ładny winrate
Siema.
- wiecej gry pozycyjnej! masz bardzo plasli vpip/pfr
- mozesz czasami cos light 3betowac + wiecej 3betuj z blindow
- malo cbetujesz z EP, gdzie mozesz reprezentowac mocne rece z samego fatu otwarcia
- wiecej stealuj z BU
- moze troche mniej stealuj z SB, bo to prowadzi do ciezkich spotow
- raiseuj cbety, floatuj - gdzie temu ze masz taki image, mozesz sobie pozwolic na sciaganie wielu potow agresja
- nie limpuj
Co poza tym? Tylko 25k hands, ale widac jakies tam tendencje do poprawy. Tak jak pisze babel, mozliwe ze robisz bledy, zle dobierajac linie pod przeciwnikow, a tego tu nie zobaczymy.
Witam
Dzieki rusher i babel92 za odpowiedz i za rady. Narazie wrocilem jeszcze na NL5 jeszcze troche $ i wroce starając sie stosowac do waszych rad.
Pozdro