Przejdź do forum
Nl10/25 Zoom 165K H...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl10/25 Zoom 165K Hands

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
392 Wyświetlenia

Hej, bardoz prosze o ocene statystyk calej mojej bazy rozegranej na PS ZOOM NL10/25.

Jako, ze mam nie male problemy z przejsciem NL10 ZOOM, bardzo prosze o zwrócenie uwagi na statystyki gdzie moge tracic nawwiecej $.

Z góry dziekuje!

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
rusher88
PokerStrategist

Heja.

Zaczynajac od podstaw - Twoje steale maja taki rozklad z konkretnego powodu? Chodzi mi szczegolnie o SB, gdzie wg mnie stealujesz zdecydowanie za malo. Tzn. na NL10 sadze ze da sie wiecej niz na NL25, gdzie statystycznie przeciwnik bedzie sie bronil czesciej, ale sadze ze i tu i tu mozna spokojnie wyciagnac wiecej.

17% z EP to z kolei dosc duzo, popatrz czy profitujesz na wszystkich rekach, ktore grasz z tej pozycji.

Nie limpujesz, co jest generlanie oczywiscie OK, chociaz czasami warto tak zagrac.

Na pewno duza uwage zwrocilbym na call vs 3bet, bo jest po prostu spory. Wezmy nawet EP, gdzie masz 17% -> callujesz 37%, co daje ponad 6% range. Tak na prawde sporo osob, nawet takich, ktorzy ogolny 3bet maja spory, moze 3bet mniej vs EP. Dodatkowo widac, ze te 3bety callujesz OOP i na analize tych spotow, postawilbym mocno.

Hmm... OK, moment, bo teraz patrze i parze na te popupy i tak na prawde nie wiem co jest do czego :) Jestes w stanie to jakos pogrupowac/sth?
Chodzi mi o to, ze 1 screeny z gory, to 3bety o wartosciach X, ale nizej tez jest popup z 3betami i wartosci sa inne.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wydaje mi sie ze jeden pop up zaokragla do calosci a deugi do dziesietnych:)

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Hmm, fold to 3bet 55 z tego wyzszego screena, a fold to 3bet 47 ( tez popup nizej ), to jednak dosc duza roznica.

Tak samo jest przy call vs 3bet i paru innych statach

2gi od gory popup "postflop" dotyczy overall, czy tylko 3betowanych puli?

Popupy IP/OOP tez dotycza overall? Mam tu na mysli, ze 3bet pots i single raised pots sa razem?

Odpowiedz
Cytat