Moje staty po 17k rąk, jestem świadom tego ,że mam mega duzo leaków. Ale chciałbym się dokładniej dowiedzieć gdzie one sie prawdopodobnie kryją i nad czym mam pracować.

Moje staty po 17k rąk, jestem świadom tego ,że mam mega duzo leaków. Ale chciałbym się dokładniej dowiedzieć gdzie one sie prawdopodobnie kryją i nad czym mam pracować.

Heja
Zobaczmy w takim razie na te staty
Bardzo podobnie otwierasz EP i MP. Nastepnie na NL10 zobacz czy nie da sie wiecej stealowac.
Lekko plaski 3bet, nie do konca chyba wykorzystujesz pozycje.
Widac jakas tendencje do callowania 3betow - zobacz czy profitujesz na tych spotach, tym bardziej ze fold to 3bet IP/OOP masz identyczny.
Fold BBvsSB, to jest po prostu fold to steal? Jesli tak, to zwracaj uwage na to ktos stealuje i jakim sizingiem.
Zobacz czy z blindow nie mozesz 3betowac wiecej. Na NL10 jest wielce prawdopodobne ze mozesz to robic bardzo szeroko, bardzo spolaryzowanym range.
Strasznie duzo cbetujesz - ( swoja droga, to pewnie to wlasnie nabija AF na flopie ) najprawdopodobniej, mozesz to robic zbyt czesto. Zobacz jak ogromny gap tworzy sie miedzy cbet flop a cbet turn.
Masz stosunkowo niski fold CB to raise - gdzie przy duzym range cbeta, to zwraca uwage.
Cbet w 3bet potach tez jest bardzo wysoki. Jesli robisz light3bety na przeciwnikow, ktorzy duzo folduja, to Twoja intencja nie bedzie cbetowanie kazdego boardu.
Stosunkowo niski raise CB + fold to CB IP/OOP jest pratycznie taki sam. Co ciekawe na turnie z kolei raiseujesz cbety bardzo czesto.
Cbet river jest nutsowy - zreszta widac to po samym AF i AFq - grajac tu, po prostu masz.
Donkbet 1
Nutzzzz
Ogolnie mozesz troche kasy palic, betujac postflop w nieodpowiednich sytuacjach. Warto czasami wprowadzic troche innych zagran, szczegolnie ze na tych stawkach profitowe jest granie pod tzw. 'autoprofit' - tj. masz goscia, ktory betuje flopy czesto, ma stosunkowo szeroki range, sporo folduje vs raise, wiesz grasz raise/fold i jest to raise/give up - pozwala Ci to profitowac na jego foldach + praktycznie nikt sie nie adaptuje do tego.