Cześć
Jeśli ktoś jest chętny na wspólne analizy, sweaty lub po prostu zwykłą rozmowę o hu to zapraszam do stworzenia jakiejś grupy learningowej. Jeśli ktoś chętny pisać na pm
Cześć
Jeśli ktoś jest chętny na wspólne analizy, sweaty lub po prostu zwykłą rozmowę o hu to zapraszam do stworzenia jakiejś grupy learningowej. Jeśli ktoś chętny pisać na pm
napisalbys pare slow o sobie? Jak dlugo grasz, z jakimi wynikami, co grales wczesniej etc.
W pokera gram około 3lata z tym, że na początku było to raczej z doskoku i raczej nie przykładałem wagi do strategi etc. Na początku budowałem rolla na snghu, później przeniosłem się na p* gdzie zacząłem grać na początku snghu, jednak szybko przeniosłem się na cashe. Jako że w tamtym roku chciałem wiecej czasu poświęcić ma studia, pokera ograniczyłem do minimum, a cashy hu nie grałem praktycznie w ogóle żeby mieć wolną głowę i spokój. Teraz znowu wracam do tego co lubię najbardziej. Planuje na maxa grindować do października, później pewnie volume troche spadnie, ale mam nadzieje, że te kilkanaście k hand uda się zagrać. Obecnie gram nl50, choć juz grałem sobie w te wakacje nl100 z dobrymi wynikami, jednak przyszedł zjazd i chcę trochę ograniczyć swingi, choć już planuje niedługo znów sobie spokojnie siadać na stoliki nl100.
No i mój wykres nl50/100

spoko, wyslalem zaproszenie na skype, mozna by sie na jakiegos sweata zgadac, ciekawy redline masz bardzo (moj styl gry sprawia ze mam redline ostro w dol).
Gram z każdym kto się dosiada, chyba że jest hnr albo jakimś mega sharkiem. Niestety zauważam, że ruch teraz i rok temu na stolikach 100bb jest trochę gorszy. Dość spory jest za to na short table
Ostatnio zastanawiałem się nad poszerzeniem horyzontów w grze hu i nauczeniem się w końcu grać plo hu. Grałem juz trochę rok temu plo50, ale odpuściłem na rzecz nlhe gdzie miałem lepsze wyniki. Jeśli ktoś również jest na początku swojej drogi w plo hu i chciałby pogadać to zapraszam.