pewnie zbyt luźne otwarcie ale miałem fisha na bb, miałem nadzieję stakować sie na 2 pary albo monster draw

pewnie zbyt luźne otwarcie ale miałem fisha na bb, miałem nadzieję stakować sie na 2 pary albo monster draw
77 zbyt luźny open z UTG na micro, gdzie średni 3bet gracza pewnie wynosi 5%? Ogarnij podstawowe tabelki preflop. Cały preflop masz za darmo rozwiązany na gtowizard, kwestia poświęcenia 3-4h max na ogarnięcie open rangu, 3bet rangu, 4bet rangu itd. Cztery kartki A4 obok monitora i winrate ci skoczy pewnie o 3bb/100 lekko.

mam te tabelki z Grinders manual, chyba za szybko się stackowałem ale i tak ciężko by było uciec z tego rozdania
Napisane przez pawel9
mam te tabelki z Grinders manual, chyba za szybko się stackowałem ale i tak ciężko by było uciec z tego rozdania
2025 rok, a ludzie nadal korzystają z jakichś średniowiecznych tabelek, mając do dyspozycji za darmo najbardziej dokładne solvy
Wejdź serio na tego gtowizarda i poświęć chociaż 2h, dobrze ci to zrobi

te zakresy mogą być prawda?
ktoś z forum polecił mi książkę Grinders Manual, obecnie czytam Mit pokerowego talentu, troche średnio pasuje do 6max cash ale może coś z niej wyciągnę
te zakresy nie sa prawda to sa zakresy zeby byc neutralnym + one są uproszczone a srodowisko nie jest takie , aczkolwiek jako fundament wiedzy moze byc.
To jest zwykły open range z buttona, z under 3betem poola powinno się otwierać szerzej jako exploit
Ja się z PhoenixAssassin nie zgodzę 77 to będzie bottom opening range ale w pełni akceptowalny. Natomiast na tym flopie nie ma ucieczki możesz grać vs KJ + masę combo drawów FD+GS, FD+OESD oraz pojedynczych FD. Taki jest po prostu poker raz na wozie raz pod wozem.
Napisane przez PhoenixAssassin
Jeśli dla Gomeza to jest bottom range opena, to znaczy, że trzeba otwierać zawsze![]()
to nisza populacyjna
bez jaj, jest tu co rozkminiac? przy fold 72o utg tez bedzie 20 komentow z poprawnym zagraniem lub korekt
?
Napisane przez Gomez224
zdecydowałbyś się w końcu to za luźno czy jednak otwieramy![]()
no to mówię, że open 100% czasu
Skup sie na tym:

I zapomnij o 'roznych stylach gry' , rozne style ( czytaj lamic ) mozna bylo miec jak miales na kazdym stole 3 osoby z -30bb/100