Przejdź do forum
nl 25 SH everest

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl 25 SH everest

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
258 Wyświetlenia
snajper007

Nie daje mi spokoju fakt, że przez większość czasu Non Showdawn są powyżej wygranych na Showdawn. Chciałbym to jakoś naprawić bo wtedy wyniki by szybko się polepszyły. Jakieś rady?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
mgrudzie

wg mnei te staty sa w miare ok, ja bym tylko zmniejszyl cbet i zwiekszul turn bet.
mozesz mniej otwierac z early, z tego co widze to masz taki sam range ep i mp

musisz pomyslec czy dobrze thin vbetujesz i odpowiednio stosujez agresje / nei za duzo herocalujesz - tutaj przydadza sie filtry w hm, pobaw sie nimi i zobaczysz co wyjdzie

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Siemanko.

pomysl o swoim range z EP, bo otwierasz tam po prostu duzo i mozesz dostawac czestrze 3bety.

Troche tez popracuj nad cbet flop / cbet turn, bo to jedna z niewielu rzeczy, ktore mi sie tu nie podobaja, bo masz jednak sporego gapa.

Do samego cbeta dodam jeszcze to, ze zobacz, ze cbetujesz najczesciej z BU + robisz to bardzo czesto. Teraz popatrz na swoij range -> 50% i na fakt ze cbetujesz z tego srednio 74%. To jest ogromna ilosc air/trash, wiec jesli ktos to zauwazy, to mozesz miec problemy z graniem z tak szerokim range. Tyle ze na NL25 raczej malo kto bedzie mial ochote sie bawic w gre OOP, wiec to nadal moze calkiem dobrze dzialac.

No i tak jak mgrudzie napisal, pobaw sie filtrami w HM, aby przeanalizowac sobie swoje vbety/thin vbety + ewentualne herocalle.

Odpowiedz
Cytat