Witam, mam pytanie która strategia bardziej nadaje się do multitablingu i nabijania rake? W lipcu jestem zmuszony pogrania pod rackeback z różnych powodów. Dotychczas grałem strategią SSS na 7-8 stołach. Teraz zamierzam grać 12 stołów.
Jeżeli dotychczas grałeś tylko SSS to chyba lepiej na razie przy niej pozostać. Na BSS będziesz musiał poświęcić jakiś czas na początku na naukę. Po za tym SSS będziesz grał więcej stołów na raz i na wyższym limicie czyli powinna być lepsza po rake.
grałeś SSS to teraz zwiększ BI do np 40 - 50 BB. Jak załapiesz i będziesz EV+ to zwiększ na maxa.
BSS jest najbardziej opłacalne jak dobrze grasz - jedna uwaga - to się raczej sprawdza do NL50 max wg mnie. Potem musisz być geniuszem, żeby utrzymać dodatni winrate grając np 24 stoliki.
Napisane przez mistrzwsadow
grałeś SSS to teraz zwiększ BI do np 40 - 50 BB. Jak załapiesz i będziesz EV+ to zwiększ na maxa.
Bzdura, albo 20bb albo 100bb, i nic pomiędzy.
Jeżeli chcesz nabić dużo rake to oczywiście na SSS nabijesz go więcej, ponieważ bankroll pozwala grać na wyższych stawkach. Pozdrawiam
W sss grasz wkupując się za 20bb i oczywiście pod RB lepiej grać sss, bo jak już kolega wyżej napisał, możesz grać na wyższych stawkach i przede wszystkim, głównie ze względu na łatwość tej strategii możesz ogarnąć jednocześnie większą liczbę stolików.
Napisane przez andrzejL
Napisane przez mistrzwsadow
grałeś SSS to teraz zwiększ BI do np 40 - 50 BB. Jak załapiesz i będziesz EV+ to zwiększ na maxa.Bzdura, albo 20bb albo 100bb, i nic pomiędzy.
Jeszcze 37bb może mieć sens!