Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Multitabling

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
820 Wyświetlenia
mjeszko
Oldschool Grinder

Na ilu stołach gracie i na jakim limicie?

Jak macie je rozłożone na ekranie?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Jestem totalnym newbem w MSS, bo zacząłem jakoś w połowie poprzedniego miesiąca.

Odpalam 24 stoły Tiled SH na Pokerstars na dwóch monitorach. Ustawiłem sobie je pod lekkim kątem do siebie, żeby siadając na środku widzieć ich narożniki. Poza tym, jeden mam większy, to pod ten drugi podłożyłem jakieś stare książki, żeby mniej więcej środek obydwu monitorów był na tym samym poziomie, pomaga przy przeskakiwaniu myszką z jednego na drugi, bo ląduje mniej więcej w tym samym miejscu. Tak to używam tylko TableNinja dodatkowo.

Może Ty, mjeszko też coś powiesz o swoich ustawieniach, skoro zaczałeś wątek :P

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
mjeszko Autor wątku
mjeszko
Oldschool Grinder

jestem tak samo newbie jak Ty :) zacząłem przygodę z MSS dokładnie 08.09. Mój hardware to laptop 15,6" + 24" monitor.

Zaczynałem 24 stoły na NL25 FR stacked szło elegancko (opisane na moim blogu). Przy tak grubym mass multitablingu na NL50 już nie było tak różówo, swingi, brak skilla i redukowałem -> 20 -> 16 -> teraz 12. Dopiero na takiej ilości na NL50 jestem w stanie wygrywać ;)

jaki limit grasz?

edit: teraz gram tiled+overlaping

Odpowiedz
Cytat
Fafarafa
Elite Grinder

stack ftw

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Póki co dyszka :P Zobaczymy jak to wyjdzie, na 25 chcę jakoś wejść z minimum 80 BI, bo przy 24 stołach wiadomo jak jest z różnymi spotami. Zaczynałem SH, które zawsze grałem, ale przez chwilę przerzuciłem się na FR, skoro większość materiałów jest na 9-10 osobowe stoły. Po jakoś 35 BI w dół wróciłem na SH :)

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Mjeszko, ok. rok czasy grałem tak jak Ty laptop + monitor 24" i grałem 12 + 12 stołów (po 2 na jednym miejscu, tylko na monitorze) i grało się nieźle :)

Teraz gram 12 + 12 na dwóch 24" + trochę starsza 24" z rozdzialką 16.. x 10.. :)

Odpowiedz
Cytat