Przejdź do forum
Mam problem z pewny...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mam problem z pewnym typem gracza

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
673 Wyświetlenia

Jeśli przeciwnik ma statystyki 40/1/8 [VPIP/PR/AF] na stołach SH na microlimitach to jaki to jest rodzaj gracza i jak się powinno na niego najbardziej dochodowo grać?

Bo to jest ani calling station, ani loose agressive, więc kto to jest? tylko proszę nie pisać że fish bo to truizmem śmierdzi pozdro

5 odpowiedzi
TCzeslaw

ja gram na takiego przeciwnika OOP c/c c/c/ c/c, jak trafisz parę możesz śmiało iść do rivera najprawdopodobniej będzie cię cały czas blefował z niczym. Nie przebijać, raisowac i nie robić podobnych sztuczek on sam ci pule zbuduje.

coldfus1on

wg mnie powinienes po sesji przejrzec jego wszystkie raczki, w których doszedl do SD ocenic je i wyciagnac z tego jakies ready, bo chyba ogolnego przepisu nie mozna podac na staty takie i takie.

rece wszystkich regow tez polecam poddawac ocenie i wylapywac pewne prawidlowosci, a czasami nawet ich leaki.

TehGamer

duzo sprawdza na preflopie
podbija cokolwiek

HMM trzeba zebrac Briana Hastingsa i jego spolke, i obczaic jak na niego grac, to na 100% isildur2

Hint: Graj na niego ABC

sz3sz

jak masz duza probke i info o tym ile % check/raisuje // raisuje // donkuje

to mozesz w jego range dorzucic spazy i tyle, caly czas grasz abc tylko czasem jestes bardziej sklonny scallowac raise na riverze zamiast bet/foldowac

czesc z tego typu graczy pieknie sie wyplaca jak z nutsem z flopa zagrasz check oop na turnie ;)

AutystycznyAndrzej

Szukaj informacji jak gra TP/drawy/drugą parę/air i wyciągnij wnioski.