Czy wymyslil ten system gry jakis konkretny pro, czy ktos inny, czy moze jest to strategia gry bedaca tworem PokerStrategy i ukierunkowana na poczatujacych graczy tej szkoly?
SSS zostala opisana przez Eda Millera w Książce "getting starded in hold'em", a temat przejal Sklansky i zajal sie dokladniej w "tournament poker for advanced players(lub odwrotnie;p). Sama swe poczatki zawdzecza pewnie poczatkom pokera.
w sumie to od małego matka opowiadała mi na dobranoc, że to ona wymyśliła SSS...
a może ona mówiła o SS...
a może jeszcze o czymś innym:P
Napisane przez Janosikgdy
Szwed jakiś bodajrzę.
szwedzi tylko blefuja
cos tam kiedys bylo gadane, ze jakas grupa osob pracowala nad sss ale czy to prawda to nie wiem
SSS została wymyślona na drugim konkresie donków, temat dyskusji: "Jak być natrętną wszą przy stoliku"
Nienawidze shortów!!
Napisane przez lukasz728
SSS została wymyślona na drugim konkresie donków, temat dyskusji: "Jak być natrętną wszą przy stoliku"Nienawidze shortów!!
![]()
Funny
Naprawdę dobry żarcik
Napisane przez lukasz728
SSS została wymyślona na drugim konkresie donków, temat dyskusji: "Jak być natrętną wszą przy stoliku"Nienawidze shortów!!
![]()
Napisane przez zendera
Napisane przez lukasz728
![]()
![]()
A ja uważam, że sss, to zajebista strategia. Sobie spokojnie siedzisz przy wielu stolikach i czekasz na dobre karty, a jak już je dostajesz, to napierd..asz z maksymalną agresją. Czasem przegrasz, ale raczej się udaje wygrywać, a punkty sobie lecą.