Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hud do cash HU

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
557 Wyświetlenia
Sobol6301

jakie staty przydają się najbardziej w HU? Co powinien zawierać standardowy HUD do gry na microstakes ?

6 odpowiedzi
colin666

po pierwsze...samo pytanie nasuwa, że dopiero zaczynasz...a po drugie...to gdzie są dostępne HU cash na micro stawkach? wiem, że są HU NL50 na większości roomach, i słyszałem, że gdzieś na mniejszych roomach są HU NL25...no ale dobra...do NL50 podobno mówi się o micro stawkach:P

co do statystyk to pożyteczne są te statystyki, które chciałbyś znać podczas rozgrywki...jeżeli grasz i nie zadajesz sobie pytania "jak często on coś tam robi" to po co Ci HUD z niepotrzebnymi statystykami...

niektórzy używają VPIP w normalnej formie...niektórzy rozdzielają na VPIP z SB i BB...potem jest 3bet/fold to 3bet i 4bet...na pewno cbet/fold to cbet...niektórzy tutaj też rozdzielają na OOP i IP...te same staty na turn...WTSD tez się przydaje (ale to jak się gra regularnie i dużo, bo w HU WTSD jak grasz z kimś pierwszy raz będzie miał taki sam jak twoje WTSD)...przydaje się donkbet flop/fold to raise donkbet flop... check/raise flop...i coś co podpatrzyłem od trenerów z Pokerstrategy: bet turn OOP vs miss cbet flop...

no...tak wygląda mniej więcej mój HUD do HU...ale na Twoim miejscu dodawałbym je stopniowo, w chwilach gdy podczas podejmowania decyzji zaczniesz się zastanawiać jak się przeciwnik zachowuje na pewne zagrania...bo jeżeli nie zwracasz na to uwagi to po co Ci bezużyteczna statystyka w HUDzie?

Pozdrawiam!:D

Edit: zapomniałbym o agresji: AF na wszystkich streetach:P

lukplayer

Napisane przez Sobol6301
jakie staty przydają się najbardziej w HU? Co powinien zawierać standardowy HUD do gry na microstakes ?

szukanie nie boli.
Layout huda do HU cash

MonaiPlox

Napisane przez colin666
po pierwsze...samo pytanie nasuwa, że dopiero zaczynasz...a po drugie...to gdzie są dostępne HU cash na micro stawkach? wiem, że są HU NL50 na większości roomach, i słyszałem, że gdzieś na mniejszych roomach są HU NL25...no ale dobra...do NL50 podobno mówi się o micro stawkach:P

Na William Hill sa HU od NL2

Rake Cie zje

Winnc

Na Everescie tez jest HU micro.
Od nl10.

letsgamble92