Hej
Jako, że chciałbym wrócić do aktywnego grania w pokera po dłuższej przerwie szukam ludzi, którzy chcieli by utworzyć grupę learningową NL10+ FR. Chciałbym się zorientować jakie byłoby zainteresowanie taką grupą a potem można coś zorganizować.
Hej
Jako, że chciałbym wrócić do aktywnego grania w pokera po dłuższej przerwie szukam ludzi, którzy chcieli by utworzyć grupę learningową NL10+ FR. Chciałbym się zorientować jakie byłoby zainteresowanie taką grupą a potem można coś zorganizować.
To super
Myślę, że optymalna ilość osób to ok 4-5. Możesz odezwać się na gg: 6582867 .
UnlimitedLimits92 nie wykluczam rozgrywania też zoom jeśli będzie zainteresowanie pozostałych osób.
trymer startujemy dziś o 21, więc jak będziesz daj znać na gg.
Temat warty podbicia, na tą chwilę Gomez224 prowadzi grupę SH a ja będę się starał uformować grupę FR, także każdy kto chce się rozwijać to zapraszamy, zarówno mss jak i bss
Też bym się pisał jak cos. Ja tam bym limitu osob nie ustalal, imo im wiecej tym lepiej bo by bylo zawsze z kim przedyskutowac jakiegos spota itp, ew. jak ktos by nie byl aktywny to po przyjacielsku bo sie go wywalilo:P ale zrobisz jak chcesz. Tak czy siak pisałbym się jesli jeszcze jest opcja
podbijam jest ktoś chętny na tę grupę bądź jak już grupa jest zamknięta to zrobić nową ????
prv