Przejdź do forum
Grupa learningowa m...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Grupa learningowa micro cash

53 Posty
27 Użytkownicy
32 Reakcje
8,970 Wyświetlenia
taczkadrzewa

Witam. Widzę że jest to dość powszechna inicjatywa, więc jeśli ktoś chciałby mnie przyjąć, bądź można stworzyć nową. Gram cash nl10-16. Teoria u mnie kuleje, ale myślę że jestem trochę ograny. Nie mam w głowie żadnych koncepcji jakby to mogło funkcjonować więc forma otwarta.

Odpowiedz
Cytat
52 odpowiedzi
ChceBycLepszy

Ja szczerze jestem chętny. Sam jestem graczem NL5 więc myślę, że nie jest to aż tak duży przeskok umiejętności.la bardzo mi zależy na podniesieniu swoich umiejętności i wiedzy. Jak możesz zaakceptuj zapro to napiszę na PW

Odpowiedz
Cytat
Stefanmajkel

Ja zastanawiam się nad kolejnym ( :f_biggrin: ) powrotem do klikania. Brakuje mi zaparcia do samodzielnej nauki, może w grupie będzie lepiej. Na początek będę grał NL5-10

Odpowiedz
Cytat
taczkadrzewa Autor wątku
taczkadrzewa

Stefan wysłałem zaproszenie, daj jakieś info

Odpowiedz
Cytat
Stefanmajkel

@taczkadrzewa - przyjęte

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

I jak tam? Ogarnęliście coś, bo chętnie bym dołączył? :)

Odpowiedz
Cytat
Czaqarek18

jak jeszcze szukacie ludzi to jestem !

Odpowiedz
Cytat
Frukix

Rowniez jestem zainteresowany gram nl5

Odpowiedz
Cytat
superciocia

Też zgłaszam akces.

Odpowiedz
Cytat
Stefanmajkel

Istnieje jakiś discord/grupa skype do tej grupy? Osobiście preferuję discorda ;)

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

@Stefanmajkel a z taczkadrzewa się ostatecznie nie skontaktowałeś?

Odpowiedz
Cytat
Stefanmajkel

Przyjąłem jego zaproszenie, ale nie wiem, jakie namiary na mnie potrzebuje. Cisza w eterze

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

To proponuję założyć nową, po w sumie pod moim zapytaniem zgłosiło się więcej osób, a pod pierwszym postem taczki oprócz Ciebie tylko 1 osoba. I w tym momencie widzę, że było by nas 5

Odpowiedz
Cytat
Winnc

dajcie jakiegoś discorda, aktualnie NL2 SH bo przejściach :DDD

Odpowiedz
Cytat
aleasy77

Jestem zainteresowany również.

Odpowiedz
Cytat
zborny

Również jestem zainteresowany

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Jak dla mnie jeśli grupa miałaby powstać to dla graczy NL5+. Jak dla mnie, bez urazy, ale większość graczy NL2 będzie jedynie czerpać z uczestnictwa w grupie, a nic merytorycznego od siebie nie wnosic. Ale można też prowadzic coś na wzór rekrutacji, żeby na starcie tych typowo początkujących wykluczac.

Odpowiedz
Cytat
zborny

Osobiście gram Nl 5-10 miałem krótka przygodę z Nl 25 ale narazie dałem sobie spokój. Mieszam to czasem z jakimiś Mtt dla urozmaicenie.

Odpowiedz
Cytat
Winnc

Dobra, to ja w takim razie nie chce brac udziału w żadnej rekturacji, nl2 a nl5 wg mnie nie ma tak ogromnej różnicy a teraz to tak napisałes jakby graczom na NL5 byłoby bliżej do NL50 niz do NL2. Na prawde sądzisz, ze na gdy ktoś męczy NL5 to merytorycznie wyraźnie przewyższa gracza z nl2? Takie coś można powiedzieć o graczu NL25, ewentualnie NL10 ale na pewno nie o graczu NL5.
Nic osobistego, ale tak troche cyrk żeby juz na starcie taką selekcje robić - chętnie bym z kimś powymieniał doświadczenia i po prostu się poszkolił ale jak to problem ze chce pogadac z rekinami z nl5 (gdzie oczywisice to nadal MICRO jak w tytule) to sorry :).

Odpowiedz
Cytat
zborny

Jak dla mnie to od nl2 do nl25 to wszystko jest mikro także mi to nie przeszkadza😉

Odpowiedz
Cytat