Przejdź do forum
btn Unopened Facing...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

btn Unopened Facing 3bet preflop winrate

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
324 Wyświetlenia

Hej,

Moglibyscie wziasc jakas większą próbkę rozdań i w HM sprawdzić jaki macie win rate na btn, w sytuacji gdy otwieracie jako pierwsi i dostajecie 3beta z blindów.

Preflop action unopened, Facing preflop = true, position = btn.

Napiszcie, też jakie stawki i jaki room, żeby było odniesienie.

Ktoś wie, jak to powinno wyglądać mniej więcej ? Jaki jest w miarę porządny dobry winrate w tej sytuacji ?

Poniżej mój winrate z nl100$ na Ongame.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hej, coś było nie tak z wklejonym obrazkiem. Ogólnie szukam leaków na buttonie, i patrząc na moje winraty z buttona wydaje mi się, że ten z unopenned jest za mały w stosunku do reszty.

Uploaded with ImageShack.us

Pierwsze co przyszło mi do głowy, to poszukać w 3b potach gdy jeden z blindów resteuluje i stąd ponawiam moje pytanie. Jaki powinien mniej więcej być winrate w tej sytuacji. Jakbyście mogli spojżeć w Wasze bazy, żebym miał jakieś porównanie byłabym bardzo wdzięczna.

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie
Oldschool Grinder

u mnie jest -125bb/100

w zaleznosci jaki masz styl gry to moga byc tu roznice, ale generalnie jesli stealujesz 2,5bb to -250bb/100 jesli bys zawsze foldowal do 3betow , wiec jesli jestes powyzej to jest niezle

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT
Elite Grinder

ja mam mala probke bo tylko 252 takie rece ale mam -19bb/100 a bbEV/100 = 3, wiec mysle ze ponad 100 to troche duzo : O

tylko ze ja znowu malo folduje do resteali bo 45% tylko wiec moze przez to

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Też mi się wydaje, że za dużo. Ja mam dosyć duży fold na resteal.
Dzięki za info. Przydałoby się trochę więcej wypowiedzi w tym wątku :).

POzdrawiam

Odpowiedz
Cytat