BSS NL25 FR staty rush, help
moja ostatnia wizyta ze statystykami tutaj
jakies propozycje co moglbym poprawic jeszczE?

BSS NL25 FR staty rush, help
moja ostatnia wizyta ze statystykami tutaj
jakies propozycje co moglbym poprawic jeszczE?

Prosiłbym o wstawienie statystyk jak podałem w temacie: Jak wstawiać statystyki do oceny
Tutaj na razie jest bardzo mało do szerszego spojrzenia i tylko powiem, że za malo 3betujesz z pozycją, ale trudno blefować preflop na FR rush (tzn zmusić się do czekania na BTNie z A3o) oraz że za malo cbetujesz.
Tutaj na razie jest bardzo mało do szerszego spojrzenia i tylko powiem, że za malo 3betujesz z pozycją, ale trudno blefować preflop na FR rush (tzn zmusić się do czekania na BTNie z A3o) oraz że za malo cbetujesz.
Tu przesadzasz, jak grasz rusha na 4 stołach to masz mało chwil, na szybkie foldy, a czekanie tutaj jest właśnie super profitowe
Sam nie gram FR ani rusha, ale widziałem jak ludzie to robią i uzależnienie od quick fold jest duże
Poczekam jednak na bardziej rozbudowane statystyki, bo zgadywać nie ma sensu.
Przy jego tight range moim zdaniem to mało, chyba, że gra często w multiwayu. Poza tym masz racje nie dopisałem - głównie chodzi o kontekst z cbet turn - jesteś bardzo szczery na turnie i praktycznie tam nie blefujesz.
To zależy od przeciwników, ale sądzę, że na nl 25 można wyciągnąć 80/55 nie będąc zbyt szalonym
Hmm po zastanowieniu się - na rushu gdzie trudniej o optymalny preflop i brak jest takiej dynamiki jak na zwykłych stołach nie ma sensu tak dużo cbetować. Ale uwaga dotycząca double barrel zostaje.