Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] BSS nl25 rush

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
399 Wyświetlenia
HandOnFire
BlackMember

BSS NL25 FR staty rush, help :( moja ostatnia wizyta ze statystykami tutaj :) jakies propozycje co moglbym poprawic jeszczE?

7 odpowiedzi

Prosiłbym o wstawienie statystyk jak podałem w temacie: Jak wstawiać statystyki do oceny

Tutaj na razie jest bardzo mało do szerszego spojrzenia i tylko powiem, że za malo 3betujesz z pozycją, ale trudno blefować preflop na FR rush (tzn zmusić się do czekania na BTNie z A3o) oraz że za malo cbetujesz.

ablazer
Elite Grinder

Tutaj na razie jest bardzo mało do szerszego spojrzenia i tylko powiem, że za malo 3betujesz z pozycją, ale trudno blefować preflop na FR rush (tzn zmusić się do czekania na BTNie z A3o) oraz że za malo cbetujesz.

Tu przesadzasz, jak grasz rusha na 4 stołach to masz mało chwil, na szybkie foldy, a czekanie tutaj jest właśnie super profitowe :)

Sam nie gram FR ani rusha, ale widziałem jak ludzie to robią i uzależnienie od quick fold jest duże :D
Poczekam jednak na bardziej rozbudowane statystyki, bo zgadywać nie ma sensu.

mgrudzie
Oldschool Grinder

69% cbeta to za malo ?

Przy jego tight range moim zdaniem to mało, chyba, że gra często w multiwayu. Poza tym masz racje nie dopisałem - głównie chodzi o kontekst z cbet turn - jesteś bardzo szczery na turnie i praktycznie tam nie blefujesz.

mgrudzie
Oldschool Grinder

jaki bylby optymalny cb i 2barrel Twoim zdnaiem ?

To zależy od przeciwników, ale sądzę, że na nl 25 można wyciągnąć 80/55 nie będąc zbyt szalonym :D

Hmm po zastanowieniu się - na rushu gdzie trudniej o optymalny preflop i brak jest takiej dynamiki jak na zwykłych stołach nie ma sensu tak dużo cbetować. Ale uwaga dotycząca double barrel zostaje.